3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Mayıs 2022 #1 Ücretsiz ve kulalnımı kolay olursa aşırı sevinirim. Oyunum için ana menü müziği yapacağım.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 14 Mayıs 2022 #2 Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum.
eloinf Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 327 Çözümler 3 14 Mayıs 2022 #3 342524 dedi: Ücretsiz ve kulalnımı kolay olursa aşırı sevinirim. Oyunum için ana menü müziği yapacağım. Genişletmek için tıkla... FL Studio bakabilirsin çok zor bir parça değilse biraz kurcalayıp istediğini yaparsın. hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son deneme sürümünde yaptığımız şeyler kaydedilmiyordu diye hatırlıyorum.
342524 dedi: Ücretsiz ve kulalnımı kolay olursa aşırı sevinirim. Oyunum için ana menü müziği yapacağım. Genişletmek için tıkla... FL Studio bakabilirsin çok zor bir parça değilse biraz kurcalayıp istediğini yaparsın. hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... En son deneme sürümünde yaptığımız şeyler kaydedilmiyordu diye hatırlıyorum.
efe.dogan7 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 255 Yer Tuzla/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #4 Bandlab kullanılabilir.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 14 Mayıs 2022 #5 hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç gün deneme sürümü? @hergeceaglıyorum.
hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kaç gün deneme sürümü? @hergeceaglıyorum.
VirüsveHackKarşıtı Femtopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #6 LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Export özelliği yok
LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) hergeceaglıyorum dedi: Fl studio deneme sürümü yeterli olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Export özelliği yok
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 15 Mayıs 2022 #7 VirüsveHackKarşıtı dedi: LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) Export özelliği yok Genişletmek için tıkla... Bende vardı sanırım. 342524 dedi: Kaç gün deneme sürümü? @hergeceaglıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum fakat biraz sıkıntılıymış deneme sürümü hocam.
VirüsveHackKarşıtı dedi: LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) Export özelliği yok Genişletmek için tıkla... Bende vardı sanırım. 342524 dedi: Kaç gün deneme sürümü? @hergeceaglıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum fakat biraz sıkıntılıymış deneme sürümü hocam.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 15 Mayıs 2022 #8 VirüsveHackKarşıtı dedi: LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... FL Studio'ya göre artı ve eksileri nelerdir?
VirüsveHackKarşıtı dedi: LMMS (Tamamen beleş ve öğrenimi kolay 2 yıldır kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... FL Studio'ya göre artı ve eksileri nelerdir?