Efe YİĞİT 632 Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 117 Çözümler 2 1 Aralık 2019 #1 Başlangıç seviyesinde gitar çalıyorum ve kendimce melodiler oluşturup birleştirmeyi düşünüyorum. Sadece kayıt alıp birleştiren bir program yerine farklı sesler de ekleyebileceğim bir programa ihtiyacım var. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2019
Başlangıç seviyesinde gitar çalıyorum ve kendimce melodiler oluşturup birleştirmeyi düşünüyorum. Sadece kayıt alıp birleştiren bir program yerine farklı sesler de ekleyebileceğim bir programa ihtiyacım var.
VladIsDead Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Aralık 2019 #2 Efe YİĞİT 632 dedi: farklı sesler de ekleyebileceğim bir programa ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ne sesi? Kayıt mı yapacaksınız yoksa MIDI aranjman mı? Ses kartınız var mı? XLR mikrofonunuz var mı?
Efe YİĞİT 632 dedi: farklı sesler de ekleyebileceğim bir programa ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... Ne sesi? Kayıt mı yapacaksınız yoksa MIDI aranjman mı? Ses kartınız var mı? XLR mikrofonunuz var mı?
Efe YİĞİT 632 Centipat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 117 Çözümler 2 1 Aralık 2019 #3 VladIsDead dedi: Ne sesi? Kayıt mı yapacaksınız yoksa MIDI aranjman mı? Ses kartınız var mı? XLR mikrofonunuz var mı? Genişletmek için tıkla... İkisine de sahip değilim bu işleri bilmilmiyorum. Dijital ortamda ses oluşturabileceğim programa ihtiyacım var denilebilir.
VladIsDead dedi: Ne sesi? Kayıt mı yapacaksınız yoksa MIDI aranjman mı? Ses kartınız var mı? XLR mikrofonunuz var mı? Genişletmek için tıkla... İkisine de sahip değilim bu işleri bilmilmiyorum. Dijital ortamda ses oluşturabileceğim programa ihtiyacım var denilebilir.