Müzikçalara hangi şarj entegresi bağlanır?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, USB ve hafıza kartı ile müzik çalan Bluetooth'lu hoparlör kullanıyorum. Fakat şarj etmediğini fark etmiştim. İçini açtığımda aşağıdaki 3'e 2 bacaklı entegre oluyor sanırım o parçanın patladığını gördüm. Üstündeki rakamlar da okunmuyordu. Dolayısıyla hangi entegreyi takmam gerektiğini bilmiyorum. Birkaç tane 3'e 2 bacaklı entegre takıp lehimle denedim başka devre kartlarından çıkardığım ama olmadı. USB şarj soketinin tam arkasında bulunduğundan sanırım şarj etmekle alaklı bir işlevi var. Yahut entegre olmadan direk bacakları birleştirip kullanabilir miyim? Teşekkürler

Dosya Ekleri

• IMG-20230829-WA0003.jpeg
    128 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20230829-WA0001.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
3 bacaklı bu entegre üzerindeki rakam ve kodu mutlaka okuyup bulmanız gerekli, deneme-yanılma yöntemiyle sıradan entegrelerle çalışması imkansızdır, onun bacaklarını kartta kısa devre ederek de kullanamazsınız. Bu konuda yardım alabilmeniz için bu parçayı eğer netten satın almışsanız satış linkindeki resmi üzerinden veya bir dükkandan satın almışsanız bu satış dükkanına giderek ayni entegrenin üzerini okuyup bu bilgileri forumdan paylaşmanız gereklidir. Anacak bu şekilde forumdaki üyelerden yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin.

Anladım hocam teşekkür ederim. Benzerini bulup sökmem zor olur üzerindeki de zaten patlamıştı okunacak gibi değildi, yani biraz durum kilitlendi gibi geliyor, bakalım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…