Müziklerdeki KBPS nedir?

Kardeşim işte 320 kbps bana kalitesiz geliyor.
Not: Bir aralar müzik eğitimi almıştım.
Ve de iTunes 256kbps aac ile 320kbps arasında ne kadar fark var? CD'den 320kbps' ye nasıl dönüştürebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçenlerde bir albüm aldım. Kaydetme ayarlarını değiştirmemişim direk kopyaladım. Dinlemek için heyecanımdan düşünemedim. Sonra Walkman'e attım. Hafif cızırtılar vardı. 128 KBPS. Ayarlarında en yüksek 320 vardı. Onu seçtim ve kaydetmeyi denedim. Fark gerçekten büyüktü. Ses çok netleşiyor. Fakat dönüştürme programları ile yapılan kandırmalara gelmeyin.
Kardeşim işte 320 kbps bana kalitesiz geliyor.
Not: Bir aralar müzik eğitimi almıştım.
Ve de iTunes 256kbps aac ile 320kbps arasında ne kadar fark var. CD'den 320kbps' ye nasıl dönüştürebilirim.
Windows Media Player'da kaydetme ayarlarına bakın.

Selam bana kalırsa MP3 formatının asıl gerçekte FLAC kadar olmasa da en iyi ses müzik formatlarından biri olduğunu söyleyebilirim, sadece neden gerçekler saklıyorlar onu anlamıyorum. Hatta AAC ve OGG gibi ses formatlarının kaliteleri hakkındada gerçek bilgileri saklıyorlar. OPUS ses dosyası bile var, hatta YouTube platformunda ses gibi kullanılan format OPUS ses formatıdır, bazı şirketler tarafından bile kullanılıyor. Şu ses dosyaları FLAC kadar olmayabilir, yani olmazda FLAC dosyası 24 Bit 192000 Hz kadar bir ses faylı hakketen hiçbir ses formatında bulunamadı, önemli olan şu ki MP3, AAC, OGG, OPUS gibi ses formatlarının FLAC kadar olmasalarda neden bu kadar FLAC ses dosyasının birkaç en düşük ama güzel kalitelerine yakınken neden kalitelerini internetten gizliyorlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…