parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Asagidaki iki muzikteki arkada flute benzer birsey caliyor. Bu enstrumanin adi ne? Fiyati ne kadar? Ali Alkumru - Zor İş Ali Alkumru - Çiçeklerde Bir Telaş Var Not: Muziklerin orijinak altyapilari Ali Alkumru'ya ait oldugu icin boyle yazdim.
Asagidaki iki muzikteki arkada flute benzer birsey caliyor. Bu enstrumanin adi ne? Fiyati ne kadar? Ali Alkumru - Zor İş Ali Alkumru - Çiçeklerde Bir Telaş Var Not: Muziklerin orijinak altyapilari Ali Alkumru'ya ait oldugu icin boyle yazdim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Eylül 2023 #2 Yan flüt veya Ney gibi geldi bana. Artı 0 Eksi
KS KS parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 Lee Yubin dedi: Yan flüt veya Ney gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Blok flut degil, neye de benziyor acikcasi. Almak istiyorum da o kadar para verip yanlis seyi almayayim. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Yan flüt veya Ney gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Blok flut degil, neye de benziyor acikcasi. Almak istiyorum da o kadar para verip yanlis seyi almayayim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Eylül 2023 #4 parakeet dedi: Blok flut degil, neye de benziyor acikcasi. Almak istiyorum da o kadar para verip yanlis seyi almayayim. Genişletmek için tıkla... Yan flüt gibi geldi bana daha çok. Artı 0 Eksi
parakeet dedi: Blok flut degil, neye de benziyor acikcasi. Almak istiyorum da o kadar para verip yanlis seyi almayayim. Genişletmek için tıkla... Yan flüt gibi geldi bana daha çok.