Müzikten alınan zevki artırma yolları

Yer
O'nun peşinde
Müzik dinlemeyi çok severim ve çok da zevk (resmen orgazm olurum) alırım, ya peki bu zevki daha fazla artırmanın yolları var mı? Daha etkili müzik dinleme yolları nelerdir?

Mümkün mertebe uygun ekipman ile müzik dinlemek. Odyofil derecesinde olmasa da ortalama bir kulaklık bile normalde duyamadığınız sesleri duymaniza vesile olur. Misal kulak üstü kulaklıklar bana daha fazla keyif veriyor.

Müzik dinlemeyi çok severim ve çok da zevk (resmen orgazm olurum) alırım, ya peki bu zevki daha fazla artırmanın yolları var mı? Daha etkili müzik dinleme yolları nelerdir?
İyi ses veren bir cihaz ve kulaklık.
Ses kartın ve kulaklığın iyiyse FLAC formatında dinlemek.
Blackberry marka bir telefon kullanıyorum, ses kartı cidden çok iyi, çok fark ediyor ses kartı kalitesi.
Tabi kişinin ne beklediği de var ben fazla bir şey beklemiyorum CX200’ü beslesin ve Dream Theater’ı ayrıştırayım yeter.
Üstad buyrunuz @Single_factor

Zararlı olmayacak derecede yüksek sesle dinlemek, kaliteli bir kulaklık, sessiz ve karanlık bir ortam (karanlıkta dinlemek daha çok hoşuma gidiyor.) ve rahat olduğun bir şekilde dinlemek.

İyi bir ses sistemi. Ancak onun da doğrusunu ve etkilisini bulmak ciddi bir araştırma, deneyim süreci demektir. Lambalı preamplar, Hi-fi üniteler, akustik ortam vb... işin içinden çıkmak maliyet açısından da oldukça dertli.

Ben pikap öneriyorum. Sesleri analog duyacaksınız ne flac ve başka hiç bir şeye benzemez. En sevdiğiniz albümlerin plaklarını alın.

Eğer müzik dinlemeyi seviyorsanız Enstrüman çalmak size işin bütün büyüsünü kaybettirir. Bazı işlerde mutfağı görmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…