Kaan Akyldz
Femtopat
Daha fazla
Öncelikle konumu okuyan herkese merhaba, ve hoş geldiniz. Uzunca bir zamandır, kendi çapımda müzikle ilgileniyorum, başlangıç-orta sınıfının birazcık yukarısında olduğum söylenebilir, gitar piyano ve ritimli enstrümanları çalabilmekteyim, ancak asıl ilgi odağım dijital müzik, çeşitli DAW'lar kullanmaktayım, Behringer umc22 adında ucuz ancak mikrofonuma az buz yeten (BM800) bir ses kartım var, yakın zamana dek, Gamepower'ın Magnus v2'sini kullanıyordum, oyuncu kulaklığı olsa da ve ses kalitesi tatmin etmese de yeterliydi, ancak yakın zamanda bozuldu. Ve elimde şu an da iki bin ve üç bin arasında bir meblağ var. En son deneyimleme fırsatı bulduğum kulaklık yine Gamepower kulaklıklarından Warlord'du, ses kalitesi ve bas tiz dengesi berbat olsa da, stereosunun genişliğinden ve 7.1 özelliğinden beni içine çekmişti, üstelik çok rahat bir kulaklıktı. Sizden Behringer ses kartımla çalışabilecek, (ki çoğu kulaklığın çalışabileceğini zannederim o yüzden burayı pas geçebilirsiniz) rahatlık ve konfor açısından rahat olan, empedansı 32 ohm veya daha fazla (bütçemi aşmadığı sürece) 20HZ-48KHz eğer olmazsa 20HZ-20KHz de olabilir. (ki bunu pek tercih etmem) 24 bit destekleyen (haliyle) bir kulaklık önermenizi rica edeceğim, biraz geniş bir kullanım alanı da istemiyor değilim, yani hem film izleyip, hem internette sörf yapıp, hem de müzik işleriyle ilgilenebileceğim bir kulaklık. Bu bütçeyle biraz zor, belki bütçenin biraz üstüne çıkabilirim, en son söyleyeceğim Gamepower Magnus'tan iyi olsun, güzel ses versin yeterli. Birkaç yapay zeka aracına sorduğum da bana Soundcore Q30 isimli kulaklığı önerdiler. Aslında alırken, pek çok özelliğini yetersiz buldum, ancak nefsime yenik düştüm ve aldım, biraz kullandım, tam istediğim ses genişliğini bulamadım (zannederim sürücüleri küçük olduğundan) sonra ise iade ettim, bu kulaklık kablosuzdu, ve Bluetooth'luydu, ben ise bu tatminsizlikten sonra kablolu kulaklık aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.