Selamlar 17 yaşındayım ve hayatım boyunca Tekirdağ kapaklıda yaşadım. Yaşadığım bölge ve çevre nedeniyle asosyal, hiçbir zaman dışarı çıkmayan, okul-ev döngüsünü yaklaşık 12 yıl boyunca tekrarlamış biriyim. Hafta sonlarımı sadece bilgisayarımda Valorant oynayarak ya da PlayStation'umda takılarak geçiririm. Annem ve babam dün uçakla Muğla'ya gittiler ve ev aldılar zaten aylardır konuşuyorduk bu durumu. En erken Haziran'da, en geç seneye Haziran'da taşınmış olacağız. Daha önce Muğla'ya ve evimizin olduğu yere 2 kere gittim ve doğası, çevresi, havası çok güzel. Sizce oraya taşınmam hayatımı herhangi bir konuda olumlu ya da olumsuz etkiler mi? Orada yaşayan varsa veya bilen birileri varsa bilgi verirse sevinirim. Yine hayat aynı hayat sonuçta ben çok bir şey değişeceğini sanmıyorum ama abim bana çok şanslısın öyle bir yere gidebiliyorsun demişti. Ne düşünüyorsunuz? Ortaca'ya taşınıyoruz bu arada.
Ortaca diyorum ya.Hangi ilçe?
İnsanları neden sevmedin hocam biraz daha açar mısın orayı?Hayırlı olsun hocam, ben 3 seneyi Muğla bodrumda okudum fakat benlik değildi. İnsanlarını sevemedim aşırı rahatlar he konuda öğrencilerde aynı şekilde. Rutubete dikkat edin üst solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sünüzit yapabilir. Belirtileri gözde puslanma ve görüşte sıkıntı olursa direk doktara git ilaç kullan. Onun dışında güzel yer, bence tatil için daha iyi.
Bence insanı iyi. Bana hep şöyle geldi, Muğla Türkiye'den soyutlanmış ve refah seviyesi diğer şehirlerden daha yüksek gibi bir yer gibi geldi bana hep. Ben şu ana kadar 3 şehir değiştirmek zorunda kaldım. İnsanı ve çevresi en iyi olan yer bence Muğla.Hayırlı olsun hocam, ben 3 seneyi Muğla bodrumda okudum fakat benlik değildi. İnsanlarını sevemedim aşırı rahatlar her konuda öğrencilerde aynı şekilde.Muhafezekar olmamama rağmen.Rutubete dikkat edin üst solunum yolu enfeksiyonu ve kronik sünüzit yapabilir. Belirtileri gözde puslanma ve görüşte sıkıntı olursa direk doktara git ilaç kullan. Onun dışında güzel yer, bence tatil için daha iyi.Alt yapı sıkıntılı sel ve internet kopma olayları oldukça yaşanıyor.
Genel olarak İzmir’den ve ya Aydın’dan iyi midir peki?Bence insanı iyi. Bana hep şöyle geldi, Muğla Türkiye'den soyutlanmış ve refah seviyesi diğer şehirlerden daha yüksek gibi bir yer gibi geldi bana hep. Ben şu ana kadar 3 şehir değiştirmek zorunda kaldım. İnsanı ve çevresi en iyi olan yer bence Muğla.
Ortaca diyorum ya.
İnsanları neden sevmedin hocam biraz daha açar mısın orayı?
Seneye son senem zaten bizim burdaki kekolarla okumaktansa oradaki maymunlarla okumayı tercih ederim. İlişki konusu da umrumda değil yine sorun yok benim için teşekkür ederim.Kişiden kişiye değişir tabii fakat fazla egolular. Her okulda aynı mıdır bilmiyorum fakat ilişki konularında aşırı rahatlar, yanlış anlaşılmak istenem fakat öpüşmedir, kucağa oturmadır, hamilelik olaylarını duymuştum. Sınıf ayrımı fazla adamakıllı sınıfa düşmezsen maymunlarla iletişim kurmak durumunda kalabilirsin. Derslerine asıl adamakıllı bir sınıfa geçersen hoca ve öğrenci konusunda sıkıntı çekmezsin. Kötü sınıfa kötü hoca veriyorlar ki notların skalasıda ona göre düşüyor. Bizim sınıfta en yüksek not 56 ydı her derste.
Bence insanı iyi. Bana hep şöyle geldi, Muğla Türkiye'den soyutlanmış ve refah seviyesi diğer şehirlerden daha yüksek gibi bir yer gibi geldi bana hep. Ben şu ana kadar 3 şehir değiştirmek zorunda kaldım. İnsanı ve çevresi en iyi olan yer bence Muğla.
Seneye son senem zaten bizim buradaki kekolarla okumaktansa oradaki maymunlarla okumayı tercih ederim. İlişki konusu da umurumda değil yine sorun yok benim için teşekkür ederim.
Hocam mükemmel soru çünkü ben şuan Aydın'da yaşıyorum ama ondan önce İzmir'de ondan önce ise 5 sene Bodrum'da yaşamıştım işte. İlk öncelikle Aydın'a taşınalı en fazla 5 ay oldu ama burası berbat desem yeridir.Genel olarak İzmir’den ve ya Aydın’dan iyi midir peki?