Muhalefet kutuplaşacak mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Ekrem İmamoğlu CHP genel başkanlığı yarışına girdi. Muhalefetin içinde kendine blok oluşturdu. Ne dersiniz sizce başarılı olacak mı?

İmamoğlu'nun işi zor gibi. Otokrat bunak dedem, başarısızlıklarından ders çıkarıp koltuğu bırakmaya niyetli gözükmüyor.

İmamoğlu'nun işi zor gibi. Otokrat bunak dedem, başarısızlıklarından ders çıkarıp koltuğu bırakmaya niyetli gözükmüyor.
Ben bu adam kaldığı sürece CHP'ye oy atmayacağım bundan sonra.

Bıraksa ta Ekmeleddin olayında bırakması lazımdı. Hala bırakmıyorsa hiç bırakmaz.

Son düzenleme:
Ben bu adam kaldığı sürece CHP'ye oy atmayacağım bundan sonra.

Bıraksa ta ekmeleddin olayında bırakması lazımdı. Hala bırakmıyorsa hiç bırakmaz.
Değil Ekrem İmamoğlu değil Mansur Yavaş gelse yine seçilemez kendimizi kandırıyoruz hocam, öyle bir tapmışlar ki Erdoğan'a halkın gözü kimseyi görmüyor bir hatırlatalım oğuzhan uğurun yaptığı programa katıldığı ve herkesin beğenisini alan kılıçdaroğluna ön yargılar kalktı ama sonuç ne oldu? Seçilemedi peki soruyorum imamoğlu veya Mansur Yavaş gelse seçilirler mi? Bana göre tabii ki hayır ölene kadar reis denen Erdoğan'ı koltugunda görmek mümkün.

Anadolu'da KK'ya deccal gözüyle bakıyorlar. Sicili var adamın. Babala TV'de nasıl performans gösterirse göstersin millet deccal gözüyle baktığı için tamamını izlemezler. Adamın kampanya reklamına montaj yaptılar iki hafta sonra cevap verdi. Pek liderlik vasfı olan birisi değil.

Ekrem Imamoglu'nun değişim çağrısının arkası boş. Herhangi bir siyaset vaadetmeden nasıl bloklaşılacak onu da bilemedim. Bir yön belirlese en azından keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…