Muharrem İnce CHP'ye döndü

Evet yarıyor. Sen gitmediğinde adamın rakibi oy kazanamıyor. Kendisi de kazanmıyor rakibi de ama rakibine atsan onun zararına olur. Muhalefeti kimse sevmiyor ama başka bir çare yok. Diyelim yönetemedi yeni hükümet 5 sene sonra yine seçim var onlar gider bu sefer de. Denemeden birşey kazanamazsınız.

Kendi perspektifinizden bakıldığında haklısınız fakat muhalefetin karşısında bir futbol takımı holiganı gibi bir parti var. Onları yenmek için evet gitmek zorundayız.

Degilim, bize getiriyorlar aday bu diyorlar, onun kazanmasini sitemiyorsaniz buna oy vereceksiniz diyorlar, her secim ayni tantana ama sonuç ayni. İki partinin kapismasindan biktim ben, 3. kimse ona veririm % si beni ilgilendirmez. Zorundayiz zorundayiz ayagina, bu vasifsizlar fazla fazla oy aliyorlar, sonra kendilerini bir şey zannediyorlar. Hakettigi oy ne ise o kadarini alsinlar da bir ayaklari yere bassin kendilerine gelsinler.

Hiç umurumda degil, uyduruktan aday cikartmasalarmis bunca yil. İktidar memnun, muhalefet memnun, tantanasi bize dusuyor.

Adamların umrunda olmaz. Halk olarak fakirleşecek olan sensin haksızlığa uğrama şansı olan sensin yanlış alınan her karardan etkilenecek olan yine sensin muhalefet yatar iyi de para kazanıyorlar paralarına bakarlar. Başa geçerlerse sorumluluk almak zorunda kalacaklar ki İnce gibi adamların bulunması da parti ve halk için büyük artı. Bırakın artık bu apolitik tavırları herkes biliyor ki bu ülkede hep 2 aday vardı uzun bir süre de muhtemelen 2 aday olacak 20 yıl daha oy vermeyecek misiniz?

Sansimi 3. adaydan yana deneyeceğim. CHP de artik gecen sefer Halil İbrahim sofrasi kurmustu, bu sefer de sark sofrasi kurarlar, kazaniyoruz diye canli yayin acar sofradan.

Herkesin kendi oy hakki degil mi? Ben cb olmasini istedigim adaya oy atacağım.

Sansimi 3. adaydan yana deneyeceğim. CHP de artik gecen sefer Halil İbrahim sofrasi kurmustu, bu sefer de sark sofrasi kurarlar, kazaniyoruz diye canli yayin acar sofradan.
Denemeyeceksiniz şansınızı çöpe atacaksınız. Pek ala biliyorsunuz ki bu 2 partiden birisi kazanacak oyunuz sırf sayı olarak ekranda çıkmaktan öteye gitmeyecek. Ben istemem mi Özdağ veya İnce bağımsız aday olsun kazansın elbet isterim de olmayacak öyle birşey. KK'yı geç kola kutusu aday olsa yine elimiz kolumuz bağlı başka aday yok oy vereceğiz çok kötü biri olmadıkça. Bu seçimde ya İnce ya İmamoğlu (çıkabilirse) aday olur zaten. KK gibi vasat bir aday olma ihtimali düşük.

At kardeşim banane ama sonra hükümet şöyle hatalı böyle şey sistem böyle kötü falan fistan diye dert yanmayın. Attığın aday seçilmeyecek bunu paşa paşa biliyorsan oyunu çöpe atabilirsin sen atsan da atmasan da günün sonunda %99 oy atmadığın adaylardan biri iktidar olacak kaçarı yok bu işin. Yerel seçim değil bu bunu ne kadar hızlı anlarsanız o kadar hızlı ileri gideriz.

Yanmam.

Çok büyük ayıp etti tamam gitsin kendi kararı ama en azından memleket partili destekcilerine bir açıklaması olsaydı o kadar kişinin emeği var iller zar zor kongresini yaptı tam büyük kurultaya gidelecekti hiçbir açıklama olmadan tak diye CHP'ye geçti daha 1 ay öncesinde 3. yol tweetleri atıyordu.

En iyisi oldu. Memleket partisi ile devam etseydi seçilme şansı yoktu ve bu ülkenin şuanda 5 6 partiyle seçime gitme şansı yok uzun bir süre daha 2 parti olacaktır. Muhaliflerin çoğu İnce'yi seviyor herkesin ortak çatı altında toplanması en iyisi.

Yine de kendi parti tabanına bir açıklama yapması lazimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…