16 yaşındayım. Oy verebilecek olsam inceye basardım. Ancak muharrem ince editleri görüp, YouTube'da genç kitlenin muharremci olduğuna bakmayın. Bizim milletin yarısı muharrem inceyi tanımıyor.
Hayır kazanamaz. Kazanamayacağı gibi seçimler düşük bir ihtimalde olsa onun yüzünden 2. tura kalabilir. Aday olması her türlü zarar. Bence şu an ortak adayı destekleyip parlamenter sistem gelince Başbakan veya Cumhurbaşkanı olmak için çalışmalıdır. Başbakan daha aktif olacağı için ona çalışması daha iyi olur.
Hayır kazanamaz. Kazanamayacağı gibi seçimler düşük bir ihtimalde olsa onun yüzünden 2. tura kalabilir. Aday olması her türlü zarar. Bence şu an ortak adayı destekleyip parlamenter sistem gelince Başbakan veya Cumhurbaşkanı olmak için çalışmalıdır. Başbakan daha aktif olacağı için ona çalışması daha iyi olur.
AKP'nin amaçlarına hizmet ediyor bilerek ya da bilmeyerek. Bana göre bilerek ama büyük bir iddia olur açıkçası tartışmak istemiyorum burada. Öyle hissediyorum sadece.
Hiçbir şey kazanamaz. Kaç yaşındasınız merak ettim. CHP kemik 23 oyu var. HDP 10 desen, masa ile birlikte 40-42 yapar. Bunlar kemik oylar. CHP seçmeni kendi adayı varken asla başkasına vermez. Ya bu adam CHP adayı iken 30 aldı.
onun yüzünden 2. tura kalabilir. Aday olması her türlü zarar. Bence şu an ortak adayı destekleyip parlamenter sistem gelince Başbakan veya Cumhurbaşkanı olmak için çalışmalıdır. Başbakan daha aktif olacağı için ona çalışması daha iyi olur.
İnsanlar kararsız. RTE'ye önceden oy verenler artık vermek istemiyor ama Kemal'e de vermek istemiyorlar. Bu durumda tek seçenekleri Muharrem İnce oluyor. Aslında Muharrem İnce'nin aday olması iyi çünkü RTE'ye oy atmak istemeyip Kemal'e de atmak istemedikleri için bunların %90ı tekrara RTE'ye döner. Bu yüzden Muharrem İnce'de katılsın ki küskün seçmenler (hem rte'ye hem kk'ye oy vermek istemeyenler) Muharrem İnce'ye oy versin. Bu durumda RTE her türlü oy kaybetmiş olur. İkinci turda zaten RTE'nin karşısına bi ihtimal Muharrem çıkarsa kazanır. Kemal çıkarsa oy vermeye gitmeyeceklerin sayısı yüksek olacaktır ve büyük ihtimalle RTE kazanacaktır. Ben böyle düşünüyorum.
Keşke KK aday olmayıp Mansur Yavaş'ı aday çıkarsaydı. İkinci tura gerek kalmazdı..