Muhasebe öğrencisi için laptop önerisi

terabayt

Hectopat
Daha fazla  
Batarya süresi, ekran kalitesi, ses kalitesi, hafifliği ve sessiz çalışması önemli. Başta M2'li MacBook Air düşündüm ama Apple herhangi bir cihazım olmadığı ve ekosisteme dahil olmayacağım için pek yanaşmadım. Bütçe belli değil ama teknolojiden uzak olmayan birkaç yıl sonra pişman etmeyecek bir model olsun.

Thinkpad modellere bakmanı öneririm 4 yıldır bir kere bile bozulmadı çok kaliteli laptoplar iş için ve anlattığın kriterler için bütçe yazmadığın için tam net bir laptop linki koyamıyorum

2023 Eylül'de attığınız konuyu gördüm ders çalışmakla ilgili. Nerede okuyorsunuz şimdi?

Merhaba şu anda Ege Üniversitesi optisyenlik tercih ettim.
Bütün sene boyunca neredeyse hiç ders çalışmadım sadece okul sınavları ile ilgilendim.
Sayısal 232K, TYT 294K sıralama yaptım.
Kendime hedef belirlememiştim son güne kadar de hangi bölümü tercih edeceğimi bilmiyordum. İstediğim mühendislik bölümlerinden bazıları tutuyordu ama babamla konuştuktan sonra optisyenlik tercih etmeye karar verdim. Dükkan açabileceğimizi söylemese bu bölümü tercih etmezdim.

Merhaba şu anda Ege Üniversitesi optisyenlik tercih ettim.
Bütün sene boyunca neredeyse hiç ders çalışmadım sadece okul sınavları ile ilgilendim.
Sayısal 232K, TYT 294K sıralama yaptım.
Kendime hedef belirlememiştim son güne kadar de hangi bölümü tercih edeceğimi bilmiyordum. İstediğim mühendislik bölümlerinden bazıları tutuyordu ama babamla konuştuktan sonra optisyenlik tercih etmeye karar verdim. Dükkan açabileceğimizi söylemese bu bölümü tercih etmezdim.
Ege Üniversitesi iyidir, birkaç tanıdığım var orada zaten. Umarım dilediğiniz gibi olur her şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı