Çok geç kalınmış kuş zaten deri kemik bu saatten sonra kime götürürse götürsün aynı şeyi söyleyecekler. Yapması gereken egzotik hayvan veterineri bulup yatırılması fakat Türkiye egzotik veteriner bulmak çok zor. Bulunsa bile ekonomik gücünün yeteceğini zannetmiyorum.
Dediğim gibi kronik bir hastalık bu çözümü daha yok internetten bakıyorum her şeyi araştırdım yok öyle ilaçla düzelmez ameliyatada küçücük vücutu kaldıramaz ne yapacağım ben şimdi biraz empati kur.
Çok geç kalınmış kuş zaten deri kemik bu saatten sonra kime götürürse götürsün aynı şeyi söyleyecekler. Yapması gereken egzotik hayvan veterineri bulup yatırılması fakat Türkiye egzotik veteriner bulmak çok zor. Bulunsa bile ekonomik gücünün yeteceğini zannetmiyorum.
Kardeşim anlamıyor musun gözlerim şişti ağlamaktan yok bunun çözümü yok arama devam etsemde bütün veterinerler muyane ücreti alacak zengin değiliz bizde.
Kardeşim anlamıyor musun gözlerim şişti ağlamaktan yok bunun çözümü yok arama devam etsemde bütün veterinerler muyane ücreti alacak zengin değiliz bizde.
Bak kardeşim seni kaale alıp kardeşim diyorum. Yıllardır babamla birlikte güvercin besledik elimizden 10.000lerce güvercin geçti bunların 10TL olanıda geçti 100.000-200.000TL olanıda ancak kuşların belirli hastalıklarının tedavisi olmuyor mesela sallabaş bunun tedavisi yok. O kuşun hastalığınında tedavisi yok herhangi bir veterinere götürse oda aynısı diyecek. Yani yorum yaparken biraz empati kur düşün kuşun sahibi zaten yeterince üzülmüş ve üstüne düşen şeyi yapmış. Veteriner muane ücreti ne kadar pahalı biliyor musun? İlaçlar ne kadar pahalı biliyor musun?