Muhhabet kuşum ölecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Veterinere zaten götürdüm anlaman gıt mı üstelik bahane uydurmuyorum kuşun durumu ağır dayanamaz.

10 yıldır kuş yetiştiriciliği yapıyorum aktif olarak 12 çift muhabbet kuşum var bilgiliyim biraz.

Sizin yedirmeniz lazım. Onun dışında kullandığınız ilaçlar nedir?

Probiyotik multivitamin.

Veterinere zaten götürdüm anlaman gıt mı üstelik bahane uydurmuyorum kuşun durumu ağır dayanamaz.

Probiyotik multivitamin.

İlaçların fotoğraflarını atabilir misiniz?

Kuşun durumu gerçekten ağır. Umarım iyileşir.

Sarımsak zararlı değil mi kuşlara.

Değil.

Yaşadığınız problem benim muhabbet kuşumda da vardı ve suyuna sarımsakta koydum ilaçta verdim şu anda turp gibi hatta bize bağırıyor.

Ağzım açamıyorum, Formun uslup kuralları var yoksa çok güzel konuşurdum da sana bari bir işe yarada yardım et, Bu arada kuşa aldığınız 700 TL'lik İlacın adı neydi?

Kuşun uçmaya hali yok tek başına nasıl dayanacak iyileştirmek için uğraşıyorum ben ne yapayım daha. Ayaklarına bile masaj yaptım.

Yine siz alalı daha 2 ay olmuş. Benim 11 senelik muhabbet kuşum öldü geçen sene. Yaşlıydı ayağında sorun olduğu için hareketsizlesmisti iyice. Biz evde yokken geldik baktık ki ölmüş. Siz elinizden geleni yapın sonrasında içiniz rahat etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…