Mullvad VPN alınır mı?

DexAwis

Femtopat
Daha fazla  
Mullvad VPN almayı düşünüyorum da Roblox için açılabilir mi? Kapasitesi falan var mı yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bal Porsuğu GoodbyeDPI diyorsun galiba ama o guvenilir mi bilmiyorum yeni PC aldım hem kaliteli GoodbyeDPI viruslu mu bilmiyorum PC zarar vermek istemedigim icin ucretli mullvad VPN almayı dusunuyordum da oneriniz GoodbyeDPI indireyim? PC virus bulasmasın yeter bana ;D bir de hesabımı calınmaz mı? Roblox bir hesabım var cok emek var yani oyle bosa calınması asla istemem yani

GoodbyeDPI da virüssüzdür ama ben ByeDPI kullanmayı daha uygun görüyorum. Şurada rehberim var.

@Bal Porsuğu hocam görüyorum emeklerinizi var ama ben hiç guvenemedim o byedpı yeni PC aldım mahvetmek istemem mullvad VPN almayı dusunuyorum Roblox acısı kotu olmaz değil mi?

Gecikme yaratır, bu online oyun sonuçta. Oyuna direkt bağlanmak yerine önce uzaklardaki bir sunucuya bağlanıp oradan oyun sunucusuna bağlanıyorsun. Bu da yolu uzatır ve gecikme yaratır.

Şöyle düşün. Oyunun sunucuları İstanbul'da, VPN sunucuları örneğin Paris'te. Sen direkt İstanbul'a mı gitsen daha kısa sürer önce Paris'e oradan İstanbul'a gitsen mi daha kısa sürer?

Neden mutlu etmeyebilir merak ettim her şey bilginiz var galiba ;D
Kendim kullanıyorum hiç gecikme yaşamadım. İstediğin ülkenin istediğin şehrine bağlanabilme ve güvenlikte en üst seviyelerde olan mullvad benim gözümde en iyi VPN dir. Hatta aynı hesabı 5 kişi aynı anda kullanabildiği için kişi başı 1 Euro verip 1 aylık alabiliyorsunuz. Hiç log tutmayan ve giriş istemeyen mullvad vpne sadece verilen kodu giriyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…