Mullvad VPN tercih edilmeli mi?

Gizlilik benim için gerçekten çok önemli. Şu anda Proton VPN kullanıyorum ama bir YouTube videosunda Mullvad'ı gördüm. Hem videodaki anlatıma hem de kendi araştırmalarıma göre Mullvad şu an en güvenilir VPN’lerden biri gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gizlilik benim için gerçekten çok önemli. Şu anda Proton VPN kullanıyorum ama bir YouTube videosunda Mullvad'ı gördüm. Hem videodaki anlatıma hem de kendi araştırmalarıma göre Mullvad şu an en güvenilir VPN'lerden biri gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ciddili önemli bir iş yapıyorsanız mullvada para verebilirsiniz ancak günlük kullanım için (hatta aşırı profesyonel iş bile yapmıyorsanız) free Proton fazlasıyla yeter

Ciddili önemli bir iş yapıyorsanız mullvada para verebilirsiniz ancak günlük kullanım için (hatta aşırı profesyonel iş bile yapmıyorsanız) free Proton fazlasıyla yeter

Ayrıca Proton'un da hakkını yememek lazım o da güzel

Gizliliği ne için istediğine göre değişir ama ücretli olanlar arasında muhtemelen en güvenlilerinden biri. ExpressVPN'den Mullvad'a geçtim, şimdilik bir sorunum yok ama benim tek kullanma nedenim Avrupa ülkelerinin özellikle ticaret/istatistik sitelerindeki bölge kısıtlamasını aşmak. Amacım gizlilikten çok hız ve bölge kısıtlamasından kurtulmak.

Yasa dışı sayılabilecek işlerin peşindeysen o zaman iş değişir, konu ücretli VPN'in gizlilik seviyesinden senin bireysel verilerini her dijital ortamda anonimleştirmene gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı