MullvadVPN'de Türkiye yok

Telefonda oldugum icin ExpressVPN sitesi bayagi yavas calisiyor bende ve fiyat listesini goremiyorum. Hangisi ucuzsa ona yonelin bence, ikisi de guvenilirlik acisindan uzmeyecek VPN servisleri.

Telefonda oldugum icin ExpressVPN sitesi bayagi yavas calisiyor bende ve fiyat listesini goremiyorum. Hangisi ucuzsa ona yonelin bence, ikisi de guvenilirlik acisindan uzmeyecek VPN servisleri.
ExpressVPN yavaş mı?

NordVPN daha önce kullandım ama programa tıkladığımda masaüstünde 20 dakika sonra tepki veriyordu.

Opera VPN dediğin VPN değil Proxy. Urban VPN de var aslında. O da bir proxy.

Olabilir. ExpressVPN ve NordVPN arasında kaldım açıkçası.
Tam olarak farkı ne peki? Masaüstünden dilediğim ülkeyi seçip kullanabiliyorum. Telefon ve macbook üzerinde de gayet güzel çalışıyor.

Tam olarak farkı ne peki? Masaüstünden dilediğim ülkeyi seçip kullanabiliyorum. Telefon ve macbook üzerinde de gayet güzel çalışıyor.
OperaVPN diyorsanız TR yok. Siz dilediğiniz ülkeyi nasıl seçiyorsunuz sadece 2 tane seçim hakkı veriyor orada Europe ve Asia.

OperaVPN diyorsanız TR yok. Siz dilediğiniz ülkeyi nasıl seçiyorsunuz sadece 2 tane seçim hakkı veriyor orada Europe ve Asia.
Ben VPN Pro olanından bahsediyorum hocam. Orada Türkiye de dahil bir çok ülkeyi seçebiliyorsunuz.

YIlllık 500 TL idi yeni yıl kampanysında. 5 6 cihaz kadar da kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…