E efegumusay Kilopat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 520 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #1 Kullanıcı mahremiyetine önem verdiği için Cloudflare'dan geçmeyi düşünüyorum, sizce kullanılır mı? Gecikme değerleri vb. bilgili ve kullananlar varsa iyi mi kötü mü olduğunu yazabilir mi?
Kullanıcı mahremiyetine önem verdiği için Cloudflare'dan geçmeyi düşünüyorum, sizce kullanılır mı? Gecikme değerleri vb. bilgili ve kullananlar varsa iyi mi kötü mü olduğunu yazabilir mi?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #2 134 ms gibi yüksek gecikme degeri vardı. NextDNS kullanıyorum şuan 13 ms.
CronexTR Centipat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 Megansi dedi: 134 ms gibi yüksek gecikme degeri vardı. NextDNS kullanıyorum şuan 13 ms. Genişletmek için tıkla... Bu herkes için geçerli olmaz kişinin konumu vesaire erkendir bende biraz önce yaptığım bir kaç test sonucu max 21 ping değeri vermiştir.
Megansi dedi: 134 ms gibi yüksek gecikme degeri vardı. NextDNS kullanıyorum şuan 13 ms. Genişletmek için tıkla... Bu herkes için geçerli olmaz kişinin konumu vesaire erkendir bende biraz önce yaptığım bir kaç test sonucu max 21 ping değeri vermiştir.