The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Elimde BIOS (mgr) ve UEFI çalışan bilgisayarlar var. Ben genellikle bazı bilgisayarlara Windows, server, Linux kuran adamım, Ventoy ile bunu yaptım ama securite boot ile Ventoy kurulum USB'sinden boot edemedim. Acaba bunun farklı yolları var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2023
Elimde BIOS (mgr) ve UEFI çalışan bilgisayarlar var. Ben genellikle bazı bilgisayarlara Windows, server, Linux kuran adamım, Ventoy ile bunu yaptım ama securite boot ile Ventoy kurulum USB'sinden boot edemedim. Acaba bunun farklı yolları var mı?
5 519634 Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 471 Çözümler 8 9 Aralık 2023 #2 Genelde Ventoy'la yapılıyor hocam. Bende Ventoy kullanıyorum, Bazen Secure Boot açıksa olmaya biliyor.
Genelde Ventoy'la yapılıyor hocam. Bende Ventoy kullanıyorum, Bazen Secure Boot açıksa olmaya biliyor.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 519634 dedi: Genelde Ventoy'la yapılıyor hocam. Bende Ventoy kullanıyorum, Secure Boot açıksa olmaya biliyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Support seçeneğini aktif edip kurarsanız Secure Boot da destekliyor.
519634 dedi: Genelde Ventoy'la yapılıyor hocam. Bende Ventoy kullanıyorum, Secure Boot açıksa olmaya biliyor. Genişletmek için tıkla... Secure Boot Support seçeneğini aktif edip kurarsanız Secure Boot da destekliyor.