Multi Frame Generation güzel mi?

Asil035

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben RX 7600 kullanıyorum, GTA 5 maximum RT 40 civarı oynuyordum FHD. 5050'den normalde benim kart daha güçlü ama MFG ve DLSS 4 açınca yanından geçmiyor. Arkadaşlar MFG eksisi var mı? Bozulmadır, sıkıntıdır falan. Bulanıklık var mı, herhangi sorun?

İnternetten onlarca video izledim bunun hakkında. Ama ben öyle bir şey görmedim. Çok dikkatli 4K falan da izlemedim ama.

(Temel FPS ne kadar yuksek ise MFG o kadar iyi çalisir)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben RX 7600 kullanıyorum, GTA 5 maximum RT 40 civarı oynuyordum FHD. 5050'den normalde benim kart daha güçlü ama MFG ve DLSS 4 açınca yanından geçmiyor. Arkadaşlar MFG eksisi var mı? Bozulmadır, sıkıntıdır falan. Bulanıklık var mı, herhangi sorun?
Genellikle "Lazer, nişangah" gibi ince detaylı şeyler bozulmaya uğrayabiliyor. Onun dışında temiz bir özellik. Genede sırf MFG için 5050 gibi berbat bir kart alınmaz.

9070xt ile Frame gen açtığımda hiç bir fark hissetmiyorum. Boşuna “fake frames” denmiyor bunlara. Şu anki haliyle kolay kolay kullanacağım bir şey değil.

5050 berbat bir kart değil. Ham güç devri sona erdi artık.
Bu devir sona ermedi sadece pazarlama stratejisi olarak insanları salak yerine koyuyorlar. RTX 4060'tan pahalı ve daha güçsüz bir kartı almak mantıklı değil.
Ham oyun halada çok fazla insanın tercih ettiği birşey. Siz bu saçma kartı alabilirsiniz ama bilinki RTX 3050 gibi parasını hiç hak etmeyen bir kart.

Bu devir sona ermedi sadece pazarlama stratejisi olarak insanları salak yerine koyuyorlar. RTX 4060'tan pahalı ve daha güçsüz bir kartı almak mantıklı değil.
Ham oyun halada çok fazla insanın tercih ettiği bir şey. Siz bu saçma kartı alabilirsiniz ama bilinki RTX 3050 gibi parasını hiç hak etmeyen bir kart.

Kağıt üstündeki verileri dikkate alıyorsanız RTX serilerine bakmanıza gerek yok 2. el 1080 Ti da aynı performansı veriyor kimsenin birini salak yerine koyduğu da yok millet oyun oynamak için alıyorsa ve istediği performansı da veriyorsa bu tür şeyleri tartışmaya hiç gerek yok MFG ile 5050'de 4K deneyim yaşayan var 4060'daki teklonojilerle 1080p ile sınırlanmaktan çok daha iyi.

Kağıt üstündeki verileri dikkate alıyorsanız RTX serilerine bakmanıza gerek yok 2. el 1080 Ti da aynı performansı veriyor kimsenin birini salak yerine koyduğu da yok millet oyun oynamak için alıyorsa ve istediği performansı da veriyorsa bu tür şeyleri tartışmaya hiç gerek yok MFG ile 5050'de 4K deneyim yaşayan var 4060'daki teklonojilerle 1080p ile sınırlanmaktan çok daha iyi.
1080Ti, RT performansı zayıf ve güncelleme almayan bir cihaz. Fiyatıda yarı fiyatta olduğunu biliyorsunuzdur. Normalde sıfır RTX kartların fiyatına RTX 3080 2.el alınabiliyor.

RTX 5050'nin MFG ile 4K'yı beslenmesini beklemeyin. 8GB bir kartla VRAM taşacaktır ve drop sorunları gözlemlenecektir.

Bu tarz yazılımlara komple bel bağlamak mantıklı değil. RTX 5070 gibi hali hazırda güçlü olup, üstüne yazılım sahibi olan kartlar için lafım yok ama eski nesilden daha zayıf ve pahalı olupta yazılımla günü kurtarmak gerçek deneyimide zedeliyor.

Üstüne oynadığınız oyun MFG desteklemiyor ise ne yapacaksınız? MFG desteklemeyen oyunlar var piyasada. Eski olanları bi kenera emulator gibi saf güç gerektiren yazılımlar da var. Online oyunlar içinde ham görüntü daha önemli, uzak ve ince görüntüler bozuluyor çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı