MultiMAN'lı PS3'te kupa kasılır mı?

Çiko1605

Hectopat
Daha fazla  
Ben genelde oynadiğim oyunları platinlemeyi amaç ediniyorum. Eski God of War oyunlarınıda platinlemek için PS3 alacağım. MultiMAN'li kırık PS3 de PSN hesabımı bağlayıp kupa kasabilir miyim? Kasabiliyorsam ban riski var mı? Yoksa PS3'ü orijinal haline mi döndürmem gerekiyor.

Ben.

Ben genelde oynadiğim oyunları platinlemeyi amaç ediniyorum. Eski God of War oyunlarınıda platinlemek için PS3 alacağım. MultiMAN'li kırık PS3 de PSN hesabımı bağlayıp kupa kasabilir miyim? Kasabiliyorsam ban riski var mı? Yoksa PS3'ü orijinal haline mi döndürmem gerekiyor.

Benim PS3 kırık kupada geliyor bana sıkıntı yaşamazsın dostum.

Kasılıyor.

Son düzenleme:

HFW ile kırık ve hen yüklüyse ban riski %0'dir istediğin gibi kasarsın kazandigim kupalara bak istersen.

HFW ile multiMAN aynı şey mi? Farki nedir?

multiMAN bir dosya yöneticisi ve aynı zamanda ISO klasör oyunları oynayan bir programdır. HFW is PS3'u kırmak için kullanılan yazılımlardandır. Hen ise HFW yazılımli cihazlardaki oyunlara programlara girmeyi sağlıyor. Ayni zamanda PSN'den ban yemekten koruyor.

Alacağım cihaz HFW 4.91
Al son sürüm yazılım yüklü PSN ye bağlanabilirsin.

multiMAN bir dosya yöneticisi ve aynı zamanda ISO klasör oyunları oynayan bir programdır. HFW is PS3'u kırmak için kullanılan yazılımlardandır. Hen ise HFW yazılımli cihazlardaki oyunlara programlara girmeyi sağlıyor. Ayni zamanda PSN'den ban yemekten koruyor.

Al son sürüm yazılım yüklü PSN'ye bağlanabilirsin.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Al son sürüm yazılım yüklü PSN'ye bağlanabilirsin.

Hocam bir soru daha soracaktım da oyunlara herhangi bir yama mod falan indirebiliyor muyuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı