Selamünaleyküm.
Arkadaşlar tamir tadilat işlerine ilgim arttığı için kendime sıcak hava istasyonu ve multimetre almaya karar verdim. Genelde hobi amaçlı telefon, PC anakartları ile uğraşacağım.
Almayı düşündüğüm ürünler;
Sıcak hava istasyonu.
Jcd 8898
Yihua 878D
Multimetre.
www.uni-t.com.tr
www.uni-t.com.tr
Acemi olduğum ve vakit buldukça kullanacağım için uygun F/P ürünler olmayı iyi olur. Teşekkürler...
Arkadaşlar tamir tadilat işlerine ilgim arttığı için kendime sıcak hava istasyonu ve multimetre almaya karar verdim. Genelde hobi amaçlı telefon, PC anakartları ile uğraşacağım.
Almayı düşündüğüm ürünler;
Sıcak hava istasyonu.
Jcd 8898
Yihua 878D
Multimetre.
Unit Ut 139c True Rms Dijital Multimetre Ac Dc
Dijital ölçü aletleri, Dijital multimetre fiyatları, Multimetre çeşitleri, Dijital ölçü aleti fiyatları, Unit-t multimetre, uT139C, ut139c fiyat, ut139c pdf, ut139c true rms dijital multimetre, true rms
www.uni-t.com.tr
Unit Ut 33a 600v Dijital Multimetre
Yeni nesil UT33 + serisi, tanıtım amaçlı dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlamaktadır. Yenilikçi endüstriyel tasarımımız, bu ürünlerin 2 metre düşüşe dayanabilmesini sağlar. Yeni LCD ekran düzeni daha iyi bir kullanıcı dene
www.uni-t.com.tr
Acemi olduğum ve vakit buldukça kullanacağım için uygun F/P ürünler olmayı iyi olur. Teşekkürler...