E ERC0 Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 168 7 Mart 2022 #1 Yemeksepeti'nden sipariş verdim diyelim. Ödeme yöntemi olarak kredi kartını seçtim. Normal kart gibi geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022
Yemeksepeti'nden sipariş verdim diyelim. Ödeme yöntemi olarak kredi kartını seçtim. Normal kart gibi geçer mi?
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 7 Mart 2022 #2 Multinet seçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Ben Sodexo ile ödeme yapacağım zaman Sodexo seçmem gerekiyor.
Multinet seçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Ben Sodexo ile ödeme yapacağım zaman Sodexo seçmem gerekiyor.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 ERC0 dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verdim diyelim. Ödeme yöntemi olarak kredi kartını seçtim. Normal kart gibi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yemek kartları ile ödeme yapılabiliroyyapılabiliyor.
ERC0 dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verdim diyelim. Ödeme yöntemi olarak kredi kartını seçtim. Normal kart gibi geçer mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yemek kartları ile ödeme yapılabiliroyyapılabiliyor.