Multiplatform, Android için eklenti destekli ya da kendinden reklam engelleyen tarayıcı önerisi

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Merhaba, üç işletim sistemi kullanıyorum: Windows, Linux ve Android. Bunların hepsinde çalışacak ve mobilde ya kendi reklam engelleyicisi olan ya da eklenti desteği veren bir broser arıyorum.
Şu anda Edge kullanıyorum fakat Android tarafinda cogu Chromium tabamli tarayici gibi cokuyor.
Su ana kadar Brave, Firefox, Bromite denedim Edge'e ek olarak. Firerox en kolayi benim icin fakat alternatif ariyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ungoogled Chromium denediniz mi daha once?
Bromite adlı modlanmış bir ungoogled Chromium denedim hocam içinde getirdiği reklam engelleyiciden sebeple de benim bir hesaba ihtiyacım var şu anda, ungoogled ters gibi.
İki büyük derdim var biri reklam diğeri ise parola senkronizasyonu. Ek bir programla uğraşmadan şu işten kurtulmak istiyorum.
Arınma derdim de pek yok bütün veriyi cepleyip götürmese yeter, Linux'da Edge kullanıyorum şu anda daha saçma çok az şey yapabilirdim :D

Bromite adlı modlanmış bir ungoogled Chromium denedim hocam içinde getirdiği reklam engelleyiciden sebeple de benim bir hesaba ihtiyacım var şu anda, ungoogled ters gibi.
İki büyük derdim var biri reklam diğeri ise parola senkronizasyonu. Ek bir programla uğraşmadan şu işten kurtulmak istiyorum.
Arınma derdim de pek yok bütün veriyi cepleyip götürmese yeter, Linux'da Edge kullanıyorum şu anda daha saçma çok az şey yapabilirdim :D
Vivaldi denediniz mi?

Söylediğiniz kriterlere göre en iyisi Firefox. Chromium tabanlı ve senkronizasyon özelliği olanların çoğu kapalı kaynak kodlu ve reklam engelleyici desteği yok. Brave'de ise ikisi de var ama tarayıcı çok fazla gereksiz özelliklerle dolu, senkronizasyonu ve reklam engelleyicisi Firefox kadar iyi değil. Bromite gibi alternatiflerin ise senkronizasyon özelliği yok. Firefox'tan şaşmayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı