2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 17 Nisan 2023 #11 Mecbur Firefox'a geri döndüm, bir sitede codec konusunda sorun yşıyordum linuxda, onu da halledeceğiz bir şekilde. Chromium tabanlılarda genelde sorun yaşıyorum, tilki tek sefer çökmedi daha.
Mecbur Firefox'a geri döndüm, bir sitede codec konusunda sorun yşıyordum linuxda, onu da halledeceğiz bir şekilde. Chromium tabanlılarda genelde sorun yaşıyorum, tilki tek sefer çökmedi daha.
A asliara Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 7 Şubat 2025 #12 A 10 Thunderbolt ll dedi: Android de Pure browser kullanıyorum. Memnunum. Ama hem Linux hem Win hem Android de çalışacak sıkıntısız cartsız curtsuz bir şey zor gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Pure A 10 Thunderbolt ll dedi: Android de Pure browser kullanıyorum. Memnunum. Ama hem Linux hem Win hem Android de çalışacak sıkıntısız cartsız curtsuz bir şey zor gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Pure Browser'a yeni geçtim. Acaba sizin de Google'da açamadığınız sayfalar oluyor mu? Reklam koruyucusu engelliyor sanırım.
A 10 Thunderbolt ll dedi: Android de Pure browser kullanıyorum. Memnunum. Ama hem Linux hem Win hem Android de çalışacak sıkıntısız cartsız curtsuz bir şey zor gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Pure A 10 Thunderbolt ll dedi: Android de Pure browser kullanıyorum. Memnunum. Ama hem Linux hem Win hem Android de çalışacak sıkıntısız cartsız curtsuz bir şey zor gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Pure Browser'a yeni geçtim. Acaba sizin de Google'da açamadığınız sayfalar oluyor mu? Reklam koruyucusu engelliyor sanırım.
8 885108 Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 440 Çözümler 5 7 Şubat 2025 #13 222744 dedi: Mecbur Firefox'a geri döndüm, bir sitede codec konusunda sorun yşıyordum linuxda, onu da halledeceğiz bir şekilde. Chromium tabanlılarda genelde sorun yaşıyorum, tilki tek sefer çökmedi daha. Genişletmek için tıkla... Quetta browser.
222744 dedi: Mecbur Firefox'a geri döndüm, bir sitede codec konusunda sorun yşıyordum linuxda, onu da halledeceğiz bir şekilde. Chromium tabanlılarda genelde sorun yaşıyorum, tilki tek sefer çökmedi daha. Genişletmek için tıkla... Quetta browser.