Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 Merhaba. Başlıktan da gördüğünüz gibi sorum bu. Multiplayer FPS oyunu yapacağım. Unreal ile yapmak mümkün müdür? En uygununu sormuyorum. Unreal ile mümkün mü iyi mi olur detaylarla anlatabilir misiniz?
Merhaba. Başlıktan da gördüğünüz gibi sorum bu. Multiplayer FPS oyunu yapacağım. Unreal ile yapmak mümkün müdür? En uygununu sormuyorum. Unreal ile mümkün mü iyi mi olur detaylarla anlatabilir misiniz?
P playboinacruu Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 24 Nisan 2022 #2 Valorant Unreal Engine ile geliştirildi diye biliyorum. Unreal Engine 4 olmalı.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 24 Nisan 2022 #3 Evet UE4 marketplace'den Multiplayer Starter Pack in Blueprints - UE Marketplace bu örnekteki gibi asset alıp oyun yapabilirsiniz.
Evet UE4 marketplace'den Multiplayer Starter Pack in Blueprints - UE Marketplace bu örnekteki gibi asset alıp oyun yapabilirsiniz.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.779 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 24 Nisan 2022 #4 Valorant, PUBG, Fortnite gibi popüler oyunlar UE 4 kullanıyor. PUBG ve Valorant FPS konusunda bir örnek. Rahatlılıkla kullanılabilir.
Valorant, PUBG, Fortnite gibi popüler oyunlar UE 4 kullanıyor. PUBG ve Valorant FPS konusunda bir örnek. Rahatlılıkla kullanılabilir.
P playboinacruu Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 24 Nisan 2022 #5 UE 5 Kullanmak daha mantıklı değil mi? Şöyle düşünmek istiyorum; UE4 İle yapıldı ve alt yapı UE5'e taşınamadı ya da Taşınacak.
UE 5 Kullanmak daha mantıklı değil mi? Şöyle düşünmek istiyorum; UE4 İle yapıldı ve alt yapı UE5'e taşınamadı ya da Taşınacak.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #6 playboinacruu dedi: Ue 5 kullanmak daha mantıklı değil mi? Şöyle düşünmek istiyorum; UE 4 ile yapıldı ve altyapı UE5'e taşınamadı ya da taşınacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Nasıl yapildığını gosteren videolarin linkini bırakırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2022
playboinacruu dedi: Ue 5 kullanmak daha mantıklı değil mi? Şöyle düşünmek istiyorum; UE 4 ile yapıldı ve altyapı UE5'e taşınamadı ya da taşınacak. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Nasıl yapildığını gosteren videolarin linkini bırakırsanız sevinirim.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 24 Nisan 2022 #7 Nuteramiruku dedi: Tamam teşekkürler. Nasıl yapildığını gosteren videolarin linkini bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Udemy'den bakabilirsin.
Nuteramiruku dedi: Tamam teşekkürler. Nasıl yapildığını gosteren videolarin linkini bırakırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Udemy'den bakabilirsin.