cccbozkurtcc Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın)
Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın)
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 17 Nisan 2021 #2 Zula, Team Fortress, Sabotaj bu oyunlar olursa bir deneyin. Valorant'ı önermiyorum çünkü hem RAM yetersiz hem de oyuncu kitlesi sizi yorar.
Zula, Team Fortress, Sabotaj bu oyunlar olursa bir deneyin. Valorant'ı önermiyorum çünkü hem RAM yetersiz hem de oyuncu kitlesi sizi yorar.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... The Sims 4
cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... The Sims 4
ardalaviista Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resepsiyonist 17 Nisan 2021 #4 Valorant için ram sorun hocam. Zula konusunda son sıralar P4W olmadığını duymuştum .
cccbozkurtcc Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #5 Silinen üye dedi: Zula, Team Fortress, Sabotaj bu oyunlar olursa bir deneyin. Valorant'ı önermiyorum çünkü hem RAM yetersiz hem de oyuncu kitlesi sizi yorar. Genişletmek için tıkla... Sabotaj kulağıma kötü gelmiyor ama deniyeceğim.Önerin için teşekkürler! Silinen üye dedi: The Sims 4 Genişletmek için tıkla... The Sims 4 FPS oyunu olduğuna emin misiniz? ardalaviista dedi: Valorant için RAM sorun hocam. Zula konusunda son sıralar P4W olmadığını duymuştum . Genişletmek için tıkla... Valorant'ı pek sevmem ve zaten RAM yetmiyor teşekkürler! (Zula P2W olduğunu biliyorum )
Silinen üye dedi: Zula, Team Fortress, Sabotaj bu oyunlar olursa bir deneyin. Valorant'ı önermiyorum çünkü hem RAM yetersiz hem de oyuncu kitlesi sizi yorar. Genişletmek için tıkla... Sabotaj kulağıma kötü gelmiyor ama deniyeceğim.Önerin için teşekkürler! Silinen üye dedi: The Sims 4 Genişletmek için tıkla... The Sims 4 FPS oyunu olduğuna emin misiniz? ardalaviista dedi: Valorant için RAM sorun hocam. Zula konusunda son sıralar P4W olmadığını duymuştum . Genişletmek için tıkla... Valorant'ı pek sevmem ve zaten RAM yetmiyor teşekkürler! (Zula P2W olduğunu biliyorum )
oznt Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #6 Heroes & Generals.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 17 Nisan 2021 #7 cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2.
cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2.
cccbozkurtcc Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #8 Real Defender dedi: Left 4 Dead 2. Genişletmek için tıkla... Ben Left 4 Dead 2'yi oynamıştım fakat oyuna girer girmez takılı kaldı önerin için teşekkürler.
Real Defender dedi: Left 4 Dead 2. Genişletmek için tıkla... Ben Left 4 Dead 2'yi oynamıştım fakat oyuna girer girmez takılı kaldı önerin için teşekkürler.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Nisan 2021 #9 Battlefield 3.
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2021 #10 cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... Insurgency.
cccbozkurtcc dedi: Beyler benim sistemim çok iyi değil ama paylaşayım; Intel Core i5 5257u. 4 GB RAM. 64 Bit. Sistemimi çok zorlamayacak bir oyun biliyorsanız yazabilir misiniz? (CS oyunları olmasın) Genişletmek için tıkla... Insurgency.