Multiplayer FPS oyunu tavsiyesi

APlusMath

Decapat
Orta-iyi bir FPS oyuncusu olarak, yeni FPS oyunları arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Hilenin az olduğu, toxic kitlenin az, pingin iyi olduğu sağlam bir oyun olursa sevinirim. Arkadaşlarla gireceğiz.

CS:GO: küçüklüğümüzden beri oynadığımız oyun. Uzun zamandır aşırı sıktığı oynamıyordum. Hileden geçilmiyor. O yüzden CS'yi önermeyin.

Valorant: Toxic kitlenin toplanma yeri burası sanırım. Arkadaşlarla girdiğimizde bazen grafiklerden dolayı bayıyor. Bu oyunu önermeyin lütfen. CS'ye göre daha zevkli gibi ama grafikleri bazen bayıyor.

PUBG: Koşma Simulator'ü. İnanılmaz hantal bir oyun. Önermeyiniz.

Warzone: Sevemedim bir türlü, kaç kere indirdim, sevemedim.

Apex: Aşık olduğum oyun. Br'lerin babası. İnanılmaz hızlı ve toxic kitlesi hiç yok. Pingleri can sıkıcı sadece. 6 ay oynadım. Artık aynı şeyleri yapmak cidden sıktı. Yinede çok seviyorum <3 :D.

Rainbow Six Siege: Kaç kere satın aldım, kaç kere iade ettim artık sayamıyorum. Hantallığından dolayı oyun oynarken nefes alamıyorum daralmaktan. Yinede çok güzel bir taktik oyunu olduğunu düşünüyorum. O yüzden birçok kez satın aldım ama alışamadım.

Bunlar haricinde başka önerisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı