Multiplayer Hikayeli Oyun Tavsiyesi

Makaleler
17
Daha fazla  
The Forest'ı ve Kingdom Two Crowns'ı (hikayesi yok ama güzeldi) bitirdik. Bu tarz bildiğiniz oyunlar varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Ark Survival Evolved'u inceleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Destiny 2 hikayesi pek uzun değil ancak arkadaşlarınla birlikte sıkmayan bir PvE yapısı var. Oyundaki gelişme ve yeni eşyalar kazanma hissi muazzam.

Dying Light'ın hikaye modunu arkadaşla birlikte oynamak çok keyifli.

A Way Out iki kişilik hikaye oyunu olarak çok başarılı.

Denemediyseniz Warframe’i öneririm. Bedava olması, güzel grafikleri olması ve uzun süre oynayabilmeniz gibi özellikleri var.

Destiny 2 ve Warframe için +1. Ama vaktin varsa Skyrim serisi oyunlara bak derim. Hikaye niyetine her şey onlarda var. Tüm seriyi bitirdikten sonra da oyun deneyimini Elder Scroll Online ile taçlandırabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light oynayabiliriz aslında, tek eksik benim oyunu almamış olmam . A Way Out da güzel gözüküyor, biraz izlemiştim oyunu. Warframe pek arkadaşımın tarzı değil aslında, pek sıcak bakmayacaktır, Destiny 2 de aynı şekilde. Önerileriniz için teşekkürler.

Dying Light’ı oynamadıysanız tavsiye ederim. Eğer oynamadıysanız Left 4 Dead 2 de oynayabilirsiniz. O oyunda en az 10-15 saat eğlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…