Multiplayer korku oyunu önerisi

ugurdabrann

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 12400F
Gigabyte RTX 4060 Gaming 8GB GDDR6
32GB Ram 5600MHZ 36CL
Gigabyte B760M D3HP
1TB Gen4 SSD
Merhaba, arkadaşlarımla hazır Steam'de indirim varken bir korku oyunu alacağız. Acaba bir öneri verebilir misiniz? Orta seviyede bir bilgisayarın çalıştıracağı kıvamda olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlarımla hazır Steam'de indirim varken bir korku oyunu alacağız. Acaba bir öneri verebilir misiniz? Orta seviyede bir bilgisayarın çalıştıracağı kıvamda olursa iyi olur.
Şuan bedava oynama süresi var, sistem testi yapabilirler. Mizahı da dolu oyun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 970 istiyor ama günümüzde giriş seviyesi bir kart zaten. Orta dediğinize göre ne kast edersiniz bilemiyorum.

Bu oyunda gene mizahı bol:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

750Ti bile açıyordu:

Bu çok daha sistem dostu ve çok cuzi:

Bu da bonus:

Açmayan PC yoktur herhalde. Korkusu zor modta oluyor.

Ana odak noktası korku değil ama gayet gerici bir oyun;

Yalnız hocam ufak bir ekleme yapsak iyi olur bence oynanış süresi olarak o kadar uzun bir oyun değil(ana hikaye görevleri).

Yani ama konu sahibinin aklında bulunmasında fayda var yan görevleri yapmayıp açık dünyada gezmeyecek birini o kadar uzun süre oynanış veremez.
Valla ben arkadaşımla sıkılmadan 30 saat gömdüm; ki buna oyunun DLC'si dahil değil. Açık dünyası ile, etkinlikleri ile V.S minimum 40+ saat bir oynanış süresi sunuyor diyebiliriz. Ve bu bence kısa bir süre değil.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-02 014434.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-02 014434.png
    529,1 KB · Görüntüleme: 3

geceleri çıkan eceller aşırı geriyo ben sırf o yüzden oyunu oynamıyorum

geceleri çıkan eceller aşırı geriyo ben sırf o yüzden oyunu oynamıyorum
Çift kırmalı, ateş saçan bir pompalı tüfek var. Satın alınabiliyordu sanırım.
Onu aldığınız zaman ecellere tek atıyor ve korku faktörü doğal olarak yok oluyor.

Vallahi ben arkadaşımla sıkılmadan 30 saat gömdüm; ki buna oyunun DLC'si dahil değil. Açık dünyası ile, etkinlikleri ile vs minimum 40+ saat bir oynanış süresi sunuyor diyebiliriz. Ve bu bence kısa bir süre değil.

Hocam mesajımda'da belirtiğim gibi açık dünyasında falan gezmeyip yan görevleri yapmazlarsa bayağı kısa bir oynanış verir dedim. Yoksa benim de favorim oyunum yaklaşık 50 saat falan oynadım oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı