K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.418 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #11 Tam korku sayılır mı bilmiyorum ancak Dead by Daylight adlı oyunu önerebilirim. Türkçe dil desteği mevcut. Oyunun hikaye modu bulunmuyor. Tamamıyla çevrimiçi tabanlı bir sistemi mevcut.
Tam korku sayılır mı bilmiyorum ancak Dead by Daylight adlı oyunu önerebilirim. Türkçe dil desteği mevcut. Oyunun hikaye modu bulunmuyor. Tamamıyla çevrimiçi tabanlı bir sistemi mevcut.
İmparator Antares Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #12 MriSyrlex dedi: Onuda oynayıp iade etmiştim hocam pek hoşuma gitmemişti. Genişletmek için tıkla... Daha çok korku değilde rekabetçi tarz bir oyun.
MriSyrlex dedi: Onuda oynayıp iade etmiştim hocam pek hoşuma gitmemişti. Genişletmek için tıkla... Daha çok korku değilde rekabetçi tarz bir oyun.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 8 Ağustos 2021 #13 @Gravax06 komik.