J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 9 Haziran 2018 #11 Ernesto Che Guevara dedi: Steam'den 24 TL'ye Insurgency alabilirsin. Hafta sonunu beklersen 3-5 TL arası alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o varda hic sarmadı ya Onur Sever dedi: Güzel oyun ben de arkadaşlarımla oynuyorum ama kendini çok tekrarlıyor. Battlefield 1 öneririm. Genişletmek için tıkla... The forest vardı arada giriyorum ona / Battlefeild 1'i bıraktım sıkmaya başladı arada giriyorum yine
Ernesto Che Guevara dedi: Steam'den 24 TL'ye Insurgency alabilirsin. Hafta sonunu beklersen 3-5 TL arası alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o varda hic sarmadı ya Onur Sever dedi: Güzel oyun ben de arkadaşlarımla oynuyorum ama kendini çok tekrarlıyor. Battlefield 1 öneririm. Genişletmek için tıkla... The forest vardı arada giriyorum ona / Battlefeild 1'i bıraktım sıkmaya başladı arada giriyorum yine
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 9 Haziran 2018 #12 Black Squad Warframe