Multiplayer oyun tavsiyeleri

Makaleler
5
Bir süredir hikaye tabanlı oyun oynuyordum fakat biraz da MP oynamaya karar verdim. Sistem gereksinimleri uçuk olmayan ve klasik CS:GO, Valorant gibi oyunların haricinde MP oyun önerir misiniz?

Bir süredir hikaye tabanlı oyun oynuyordum fakat biraz da MP oynamaya karar verdim. Sistem gereksinimleri uçuk olmayan ve klasik CS:GO, Valorant gibi oyunların haricinde MP oyun önerir misiniz?
Stardew Valley oynayabilirsin net 50 saat oynarsın birde arklarla da oynayabilirsin.

Team Fortress 2.

MMOPRG oyunlarını tavsiye ederim. Ben Metin2 seviyorum. Oyun oyna oyna bitmiyor. Sınırsız diyebiliriz oyuna. Eşyaların süresi doluyor ve onlar bitince mecburen tekrar eşya almak için kasılıyorsun falan. Oyun bağımlılık yapıcı.

R6 oynayabilirsin, alışması zor(baya hemde) ama alışınca çok zevkli. Arkadaş bulursan daha hızlı alışırsın.

Hocam yarın 19.00'da Epic Games'e Star Wars: Battlefront II geliyor Multiplayer'i var ama Single'ı var mı bilmiyorum pek incelemedim ama olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…