Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 10 Ağustos 2023 #11 3. parti yazılımlara "kesinlikle güvenlidir" diyemeyiz. Ama kesinlikle virüstür de diyemeyiz. Net bir şey söyleyemeyiz. Ama çoğu güvenli değildir.
3. parti yazılımlara "kesinlikle güvenlidir" diyemeyiz. Ama kesinlikle virüstür de diyemeyiz. Net bir şey söyleyemeyiz. Ama çoğu güvenli değildir.
Lvwo Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #12 hiç indirme bence lacey dedi: Yani wearedevsden mi indirmeyeyim yoksa hiç mi indirmeyeyim? Genişletmek için tıkla... hiç indirme sukuterkopke dedi: Hocam Microsoft sürümü diyorum nesini anlamadınız acaba? Microsoft ise Microsoft Store'dan indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... microsofta yokki knk Son düzenleme: 17 Ağustos 2023
hiç indirme bence lacey dedi: Yani wearedevsden mi indirmeyeyim yoksa hiç mi indirmeyeyim? Genişletmek için tıkla... hiç indirme sukuterkopke dedi: Hocam Microsoft sürümü diyorum nesini anlamadınız acaba? Microsoft ise Microsoft Store'dan indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... microsofta yokki knk
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2023 #13 Lvwo dedi: microsofta yokki knk Genişletmek için tıkla... Var. İki kişi ile oynayabiliyorsun hatta. Bir yandan normali, diğer yandan Microsoft sürümünü oynayabiliyorsun.
Lvwo dedi: microsofta yokki knk Genişletmek için tıkla... Var. İki kişi ile oynayabiliyorsun hatta. Bir yandan normali, diğer yandan Microsoft sürümünü oynayabiliyorsun.
Dragonborn_Safa Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #15 sukuterkopke dedi: Var. İki kişi ile oynayabiliyorsun hatta. Bir yandan normali, diğer yandan Microsoft sürümünü oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Linkini atsana bulamadım.
sukuterkopke dedi: Var. İki kişi ile oynayabiliyorsun hatta. Bir yandan normali, diğer yandan Microsoft sürümünü oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Linkini atsana bulamadım.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.558 Çözümler 5 26 Mayıs 2024 #16 WeAreDevs virüs olduğu yüksek ihtimal olsa da yine de tartışmalı bir konudur fakat github'dan kaldırıldı.
WeAreDevs virüs olduğu yüksek ihtimal olsa da yine de tartışmalı bir konudur fakat github'dan kaldırıldı.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2024 #17 Dragonborn_Safa dedi: Linkini atsana bulamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da bulabilirsiniz.
Dragonborn_Safa dedi: Linkini atsana bulamadım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da bulabilirsiniz.
MSBMRN Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #18 sukuterkopke dedi: Hocam Microsoft sürümü diyorum nesini anlamadınız acaba? Microsoft ise Microsoft Store'dan indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da Multiple Roblox Game Instance bulunmuyor.
sukuterkopke dedi: Hocam Microsoft sürümü diyorum nesini anlamadınız acaba? Microsoft ise Microsoft Store'dan indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da Multiple Roblox Game Instance bulunmuyor.