ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Merhaba. Fotoğraftaki diyafonun kendiliğinden zil sesi değişti. Ne yapsam çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 ForceY dedi: Merhaba. Fotoğraftaki diyafonun kendiliğinden zil sesi değişti. Ne yapsam çözemedim. Eki Görüntüle 2362755 Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki buton profil yönetimi değilse zil sesine siz değil bina yönetiminiz karar veriyor demektir. Bir şey yapamazsınız.
ForceY dedi: Merhaba. Fotoğraftaki diyafonun kendiliğinden zil sesi değişti. Ne yapsam çözemedim. Eki Görüntüle 2362755 Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki buton profil yönetimi değilse zil sesine siz değil bina yönetiminiz karar veriyor demektir. Bir şey yapamazsınız.
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 TechDelisi dedi: Sağ alttaki buton profil yönetimi değilse zil sesine siz değil bina yönetiminiz karar veriyor demektir. Bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor anlamadım. Bir de yan tarafta da tuşlar var ses seviyesi falan ayarlayabiliyorum ancak sesini değiştiremiyorum.
TechDelisi dedi: Sağ alttaki buton profil yönetimi değilse zil sesine siz değil bina yönetiminiz karar veriyor demektir. Bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor anlamadım. Bir de yan tarafta da tuşlar var ses seviyesi falan ayarlayabiliyorum ancak sesini değiştiremiyorum.