E Erdemmm Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Ben mesela haritam var onu eklemek istiyorum. Nasıl yapmalıyım? 1. dünya 2. harita yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #2 Dışarıdan kastınız klasöre bir world mü attınız? Attıysanız /mv import <dünya adı> yazılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Dışarıdan kastınız klasöre bir world mü attınız? Attıysanız /mv import <dünya adı> yazılması gerekiyor.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 21 Aralık 2021 #3 Erdemmm dedi: Ben mesela haritam var onu eklemek istiyorum. Nasıl yapmalıyım? 1. dünya 2. harita yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... World a gir girince senin açt8ğın dünyalar gözükür o dünyaya at. Artı 0 Eksi
Erdemmm dedi: Ben mesela haritam var onu eklemek istiyorum. Nasıl yapmalıyım? 1. dünya 2. harita yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... World a gir girince senin açt8ğın dünyalar gözükür o dünyaya at.
KS KS E Erdemmm Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 Puding Bey dedi: Dışarıdan kastınız klasöre bir world mü attınız? Attıysanız /mv import <dünya adı> yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan kastım nasıl yapacağımı bilmiyorum 1 orijinal dünya olacak bir de benim haritam olacak. Artı 0 Eksi
Puding Bey dedi: Dışarıdan kastınız klasöre bir world mü attınız? Attıysanız /mv import <dünya adı> yazılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan kastım nasıl yapacağımı bilmiyorum 1 orijinal dünya olacak bir de benim haritam olacak.
E Enes Yaser Tulay Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 Moolong dedi: World a gir girince senin açt8ğın dünyalar gözükür o dünyaya at. Genişletmek için tıkla... Hangi klasöre atıyoruz? Artı 0 Eksi
Moolong dedi: World a gir girince senin açt8ğın dünyalar gözükür o dünyaya at. Genişletmek için tıkla... Hangi klasöre atıyoruz?