A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 28 Aralık 2015 #1 Sebzeyi orta miktarda tüketsem de özellikle kışın hiç meyve yemiyorum. Ayrıca bir de balıktan bildim bileli ölümüne nefret ediyorum. Sizce multivitamin mi almalı yoksa balık yağı konsantresi mi? Hangisi daha faydalıdır?
Sebzeyi orta miktarda tüketsem de özellikle kışın hiç meyve yemiyorum. Ayrıca bir de balıktan bildim bileli ölümüne nefret ediyorum. Sizce multivitamin mi almalı yoksa balık yağı konsantresi mi? Hangisi daha faydalıdır?
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 16 28 Aralık 2015 #2 Fazla abartmamak şarkıyla her iki ürünü de kullanabilirsin. Kan değerlerine baktırıp vitamin değerlerini görüp ona göre de kullanabilirsin.
Fazla abartmamak şarkıyla her iki ürünü de kullanabilirsin. Kan değerlerine baktırıp vitamin değerlerini görüp ona göre de kullanabilirsin.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Aralık 2015 #3 Omega 3 protein tozu kullaniyorum... Gayet dogal tavsiye ederim... Balik yagi ile ayni vitamin ve protein degerine sahip gibi...
Omega 3 protein tozu kullaniyorum... Gayet dogal tavsiye ederim... Balik yagi ile ayni vitamin ve protein degerine sahip gibi...