Multron File Guardian 1.3.9.2 | Gelismis dosya sifreleyici.

Dexter_Morgan31

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  

Multron File Guardian, Gelismis ve bi cok secenek sunan dosya sifreleyici aractir. Portable yapisi vardir, Kuruluma gerek yoktur.

Cesitli algoritmalara sahip;

• AES
  • Serpent
  • Twofish
  • ThreeFish
  • Camellia
  • ChaCha20
  • Hibrit algoritmalar (AES-RSA, Serpent-RSA Gibi, Yukaridakilerin hepsi RSA Ile hibrit modda kullanilabilir.)
Simetrik algoritmanin anahtar boyutunu secebilirsiniz (Algoritma destekliyorsa, tek bir anahtar boyutu da olabiliyor)

Hybrid algoritmalar ile arkadasiniza guvenli sekilde dosya iletebilirsiniz RSA-Public Private Key sistemiyle. RSA anahtar boyutu da ayarlanabilir (2048 ve 16384 arasi, 3072 Anahtar boyutu yoktur)

Sag tik menuye eklenebilir hizlica islem yapmak icin. Ayarlardan "Add program to Windows Explorer" butonuna basmaniz yeterli. (Bunu yaparsaniz sag tik menusunun calisabilmesi icin programin dosya yolunun sabit bi yerde olmasi gerekir.)

Dosyalari sifrelemeden once sikistirabilirsiniz.

Goruslerinizi bekliyorum.

Github sayfasi:

@Fıratt10 @Mucize Kartal @Dutchman @Windowsmeraklısı

Ozellikle sizin goruslerinizi merak ediyorum. Star da atabilirseniz guzel olur.

Tam olarak ne için kullanılıyor? Mesela bir dosyayı arkadaşımıza gönderirken şifrelemesek ne olur?

Tam olarak ne için kullanılıyor? Mesela bir dosyayı arkadaşımıza gönderirken şifrelemesek ne olur?
Eger kullandiginiz mecrada E2EE Yani uctan uca sifreleme yoksa (Discord gibi) MITM gibi saldirilarla veya sunucusu hacklenirse dosya ele gecirilebilir, Onemli dosyalari sifreleyebilirsiniz.

Ayriyetten bilgisayardaki onemli verilerinizi istediginiz simetrik algoritma ile sifreli saklayabilirsiniz bu sayede izinsiz kimse ele geciremez virus gibi durumlarda.

Ayriyetten ben bu yazilimin Technopat'a eklenmesini isterim ama populer yazilimlari ekliyoruz diyorlar sadece, Bakiyorum Astel'i eklemisler Github'ta 5 stari var, Multron File Guardian'in 20 stari var. Yanlis anlamayin kotu bisey soylemiyorum Astel'e ama garip bi durum.

Güzel çalışma, eline sağlık. Çok fazla yerde kullanılabilir ve işe yarar bir araç olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…