N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar mumu Player açılmıyor. Boş ekran geliyor. Ayarları oynadım %99 da takılı kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2022
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 27 Mayıs 2022 #2 Mumu önermiyorum. Bluestacks kullanın. Artı 0 Eksi
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 27 Mayıs 2022 #3 Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar mumu Player açılmıyor. Boş ekran geliyor. Ayarları oynadım %99 da takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de takılıyordu BlueStacks indirdim bu daha iyi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Arkadaşlar mumu Player açılmıyor. Boş ekran geliyor. Ayarları oynadım %99 da takılı kalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de takılıyordu BlueStacks indirdim bu daha iyi tavsiye ederim.
KS KS N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #4 Emrebeyx dedi: Hocam bende de takılıyordu BlueStacks indirdim bu daha iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim bluestacks kaldırır mı? Eskiden iyiydi bozdular bluestacks'ı eskiden kullanıyordum. Mobile legends oynayacağım. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Hocam bende de takılıyordu BlueStacks indirdim bu daha iyi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim bluestacks kaldırır mı? Eskiden iyiydi bozdular bluestacks'ı eskiden kullanıyordum. Mobile legends oynayacağım. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 27 Mayıs 2022 #5 Noodleyiyenkel dedi: Benim sistemim BlueStacks kaldırır mı? Eskiden iyiydi bozdular BlueStacks'ı eskiden kullanıyordum. Mobile Legends oynayacağım. Intel Celeron N2840 2.16 GHz Çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Genişletmek için tıkla... Zorlayabilir ama dene istersen mavi ekran alabilirsin. Minimum sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 ve üzeri. İşlemci: Intel veya AMD İşlemci. RAM: bilgisayarınızın en az 2 GB RAM'ı olmalıdır. (2 GB veya üzeri disk alanına sahip olmanız RAM yerine geçmez) HDD: 5GB Boş Disk Alanı. Microsoft veya üreticiden tedarik edeceğiniz güncel grafik kartı sürücüleri. Tavsiye edilen sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 İşlemci: Intel veya AMD Çok Çekirdeki İşlemci, Tek Çekirdeğin PassMark skoru 1.000 üzeri olmalıdır. Ekran Kartı: Intel/Nvidia/ATI, Dâhili veya harici, PassMark skoru 750'den yüksek olmalıdır. RAM: 8 GB veya üzeri HDD: SSD (veya Fusion/Hybrid Sürücüler) Microsoft veya üreticiden tedarik edeceğiniz güncel grafik kartı sürücüleri. Artı 0 Eksi
Noodleyiyenkel dedi: Benim sistemim BlueStacks kaldırır mı? Eskiden iyiydi bozdular BlueStacks'ı eskiden kullanıyordum. Mobile Legends oynayacağım. Intel Celeron N2840 2.16 GHz Çift çekirdek 2 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB Genişletmek için tıkla... Zorlayabilir ama dene istersen mavi ekran alabilirsin. Minimum sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 ve üzeri. İşlemci: Intel veya AMD İşlemci. RAM: bilgisayarınızın en az 2 GB RAM'ı olmalıdır. (2 GB veya üzeri disk alanına sahip olmanız RAM yerine geçmez) HDD: 5GB Boş Disk Alanı. Microsoft veya üreticiden tedarik edeceğiniz güncel grafik kartı sürücüleri. Tavsiye edilen sistem gereksinimleri İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 İşlemci: Intel veya AMD Çok Çekirdeki İşlemci, Tek Çekirdeğin PassMark skoru 1.000 üzeri olmalıdır. Ekran Kartı: Intel/Nvidia/ATI, Dâhili veya harici, PassMark skoru 750'den yüksek olmalıdır. RAM: 8 GB veya üzeri HDD: SSD (veya Fusion/Hybrid Sürücüler) Microsoft veya üreticiden tedarik edeceğiniz güncel grafik kartı sürücüleri.
O orafgghol134 Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 i 12323 Artı 0 Eksi