Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Emülatörde Roblox oynamak için MumuPlayer indirecektim fakat güvenilirliği konusunda tedirgin oldum. Mumu Player güvenli mi? VirusTotal sonuçları bunlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Emülatörde Roblox oynamak için MumuPlayer indirecektim fakat güvenilirliği konusunda tedirgin oldum. Mumu Player güvenli mi? VirusTotal sonuçları bunlar: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Güvenilir değil, BlueStacks veya LDPlayer kullan.
Hfk Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Cem Özmen dedi: Güvenilir değil, BlueStacks veya LDPlayer kullan. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'ten denediğimde oyun maksimum 10 FPS alıyordu. Mumu Player'da ise 60'ı geçiyor.
Cem Özmen dedi: Güvenilir değil, BlueStacks veya LDPlayer kullan. Genişletmek için tıkla... BlueStacks'ten denediğimde oyun maksimum 10 FPS alıyordu. Mumu Player'da ise 60'ı geçiyor.
C Cem Özmen Femtopat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 294 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 Hfk dedi: BlueStacks'ten denediğimde oyun maksimum 10 FPS alıyordu. Mumu Player'da ise 60'ı geçiyor. Genişletmek için tıkla... LDPlayer kullan.
Hfk dedi: BlueStacks'ten denediğimde oyun maksimum 10 FPS alıyordu. Mumu Player'da ise 60'ı geçiyor. Genişletmek için tıkla... LDPlayer kullan.