BeratMen Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #12 Sağ ol.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 9 Yer İstanbul 13 Ocak 2025 #13 BeratMen dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Başarılar Berat. İstanbul Üniversitesine gelirsen eğer bol bol yapılıyor burada. Alıştır kendini MUN'lara. (Kelime şakamı beğendin mi Berat. )
BeratMen dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Başarılar Berat. İstanbul Üniversitesine gelirsen eğer bol bol yapılıyor burada. Alıştır kendini MUN'lara. (Kelime şakamı beğendin mi Berat. )
BeratMen Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #14 Vallahi şu an iyi gidiyor 3 motions verdim ve neredeyse diğer tüm motionslar hakkında konuştum ama çok sıkıcı geçiyor. Yavaş yavaş Belçika Fransa Almanya ve Makedonya üstüme oynamaya başladı.
Vallahi şu an iyi gidiyor 3 motions verdim ve neredeyse diğer tüm motionslar hakkında konuştum ama çok sıkıcı geçiyor. Yavaş yavaş Belçika Fransa Almanya ve Makedonya üstüme oynamaya başladı.