Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 8 Şubat 2025 #1 Dostlar şu sistemi aldım. Nasıldır? - + neler sizce? MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr
Dostlar şu sistemi aldım. Nasıldır? - + neler sizce? MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 Furkan GRFN dedi: Dostlar şu sistemi aldım. Nasıldır? - + neler sizce? MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Almadan önce sorsaydın keşke
Furkan GRFN dedi: Dostlar şu sistemi aldım. Nasıldır? - + neler sizce? MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi MURAT GAMSIZ-MG1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X TRAY ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Almadan önce sorsaydın keşke
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 8 Şubat 2025 #3 PatatoTomato dedi: Almadan önce sorsaydın keşke Genişletmek için tıkla... Sordum kimse cevap yazmadı. Araştırdım baya en iyisi bu idi. Öneriniz var mı?
PatatoTomato dedi: Almadan önce sorsaydın keşke Genişletmek için tıkla... Sordum kimse cevap yazmadı. Araştırdım baya en iyisi bu idi. Öneriniz var mı?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.969 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 Toplama olarak 7500F+7700XT alınırdı. Bu sistem için bu fiyat fazla.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Furkan GRFN dedi: Sordum kimse cevap yazmadı. Araştırdım bayağı en iyisi bu idi. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sistemde sıkıntı olduğu için değil de bir sıkıntı olsa da iş işten geçtiği için yazdım
Furkan GRFN dedi: Sordum kimse cevap yazmadı. Araştırdım bayağı en iyisi bu idi. Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok sistemde sıkıntı olduğu için değil de bir sıkıntı olsa da iş işten geçtiği için yazdım
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 8 Şubat 2025 #6 YüzbaşıJohnPrice dedi: Toplama olarak 7500F+7700XT alınırdı. Bu sistem için bu fiyat fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia önceliğimdi. Zaten yükseltilebilir bir sistem olsun istedim. PatatoTomato dedi: Yok sistemde sıkıntı olduğu için değil de bir sıkıntı olsa da iş işten geçtiği için yazdım Genişletmek için tıkla... Ha yok iptal edebilirim daha iyisi varsa.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Toplama olarak 7500F+7700XT alınırdı. Bu sistem için bu fiyat fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia önceliğimdi. Zaten yükseltilebilir bir sistem olsun istedim. PatatoTomato dedi: Yok sistemde sıkıntı olduğu için değil de bir sıkıntı olsa da iş işten geçtiği için yazdım Genişletmek için tıkla... Ha yok iptal edebilirim daha iyisi varsa.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.969 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 Furkan GRFN dedi: Hocam Nvidia önceliğimdi. Zaten yükseltilebilir bir sistem olsun istedim. Ha yok iptal edebilirim daha iyisi varsa. Genişletmek için tıkla... 7700XT 4070 dengi.
Furkan GRFN dedi: Hocam Nvidia önceliğimdi. Zaten yükseltilebilir bir sistem olsun istedim. Ha yok iptal edebilirim daha iyisi varsa. Genişletmek için tıkla... 7700XT 4070 dengi.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 8 Şubat 2025 #8 YüzbaşıJohnPrice dedi: 7700XT 4070 dengi. Genişletmek için tıkla... İnternet cafe de oturduğum bir masa var ona yakın olmasını istedim hocam. Tam istediğim gibi bir sistem çünkü.
YüzbaşıJohnPrice dedi: 7700XT 4070 dengi. Genişletmek için tıkla... İnternet cafe de oturduğum bir masa var ona yakın olmasını istedim hocam. Tam istediğim gibi bir sistem çünkü.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.969 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #9 Furkan GRFN dedi: İnternet cafe de oturduğum bir masa var ona yakın olmasını istedim hocam. Tam istediğim gibi bir sistem çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata çok daha iyi bir sistem alabilmek varken neden daha kötüsünü alasınız?
Furkan GRFN dedi: İnternet cafe de oturduğum bir masa var ona yakın olmasını istedim hocam. Tam istediğim gibi bir sistem çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata çok daha iyi bir sistem alabilmek varken neden daha kötüsünü alasınız?
X XYZHeisenberg Zeptopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı fiyata çok daha iyi bir sistem alabilmek varken neden daha kötüsünü alasınız? Genişletmek için tıkla... Evet, Murat Gamsız sistem toplamaktan anlamıyor. Uzak durun, bin pişman olursunuz.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aynı fiyata çok daha iyi bir sistem alabilmek varken neden daha kötüsünü alasınız? Genişletmek için tıkla... Evet, Murat Gamsız sistem toplamaktan anlamıyor. Uzak durun, bin pişman olursunuz.