Murat Yücedağ'ın C# eğitimi yeterli midir?

Bir alan tercih edip o alana göre öğrenmek daha mantıklı, C, C++, C# öğrenip daha sonra neden web kısmına geçiyorsunuz bilmiyorum. Web kısmına da ilgi duyuyorsanız CSS ve SQL eklemeniz gerekiyor bence.
Tamamdır hocam ben şimdilik C/C++/C# öğrenip o dillerde ustalaşmaya çalışayım.

Bence hangi alanda çalışacağınızı spesifik olarak söyleseniz size daha iyi yardımcı olabilirim, ama evet şu an sadece bu dillerde çalışmak daha iyi olacaktır.

Ya hocam ben nötrüm bu konuda 2'sini de yapmayı çok seviyorum ve aşırı eğlenceli. C/C++/C#
Bitirdikten sonra HTML bile olsa öğrenmek istiyorum. Bu arada abi desem daha iyi olur 11 yaşındayım ve bu yaşta olduğum için daha öğrenmek için çok zamanım var. Böylede bakabiliriz olaya.

Hitap önemli değil hocam, benlik sorun değil.

Onun dışında yaşın daha çok erken bu kadar erken yaşta ilgi duyman gerçekten çok iyi, büyük ihtimalle de bilgisayar mühendisliği hedefliyorsun bölüm olarak, tabii bundan 7 yıl sonra bu sektör için üniversite ne derecede önemli olur orası muamma, şu an bile üniversite diploması şartını kaldıran bir sürü şirket ve startup var, her neyse konudan çok saptık. Sana en büyük tavsiyem İngilizce öğrenmen olacaktır en başta, gerçekten İngilizce dilinde inanılmaz kaynaklar mevcut. İngilizce öğrendikten sonra algoritma, veri yapıları vesaire gibi temel konular öğrenip matematik öğrenmen gerekiyor o yüzden okulda matematik derslerini sıkı tut, kim ne derse desin bu sektörde bence matematik önemli. Tabii hem bunları öğrenip hem de yazılım dillerini de öğrenebilirsin fakat başta bu dediklerimi yapman daha iyi olacaktır.

İngilizce kursuna gidiyorum zaten abi programlama için ingilizce şart. Beni abim gazlamıştı annemde destekledi annem bilgisayar öğretmeni olduğu için böyle olayları biliyor hatta o Python, Adobe Photoshop öğrenmeye çalışıyor

İngilizce öğrenmeye biraz ağırlık verip bir an önce iyi bir seviyeye gelmen çok iyi olacaktır hocam, onun dışında da başarılar dilerim umarım hepsini öğrenirsiniz.
Evet önerileriniz için teşekkürler hocam belki ileride bir şey olabilirsem sizi unutmam Hatta hocam Discord'unuz varsa sizi ekleyebilir miyim?

Bu kadar erken yaşta başladığınız için ileride iyi bir yazılımcı olacağınıza eminim, ben sizin yaşınızda sadece sokaklarda futbol maçı yapardım. Ben bile bu işe 18'imde başlamama rağmen güncel olarak iyi yerlere geldiysem herkes gelir gibi, rica ederim hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Hocam Discord'unuz varsa ekleyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…