Murat Yücedağ'ın C# eğitimi yeterli midir?

İlk önce C/C++/C#'ı çak diyorsun yani .D

Hocam şu an düşünmüyorum. İlk önce şu C#'ı bitireyim. Arkadaş C ile C++ neredeyse aynı dedi ondan dolayı bana bir C++ kursu önerir misiniz?

Hocam şu an düşünmüyorum. İlk önce şu C#'ı bitireyim. Arkadaş C ile C++ neredeyse aynı dedi ondan dolayı bana bir C++ kursu önerir misiniz?
Direkt C ve C++ öğrenirsen C#'ı öğrenme süren eskisinin çeyreğine falan düşer bu arada. Sanırım amaçsız bir öğrenme serüveni yapıyosun.

Direkt C ve C++ öğrenirsen C#'ı öğrenme süren eskisinin çeyreğine falan düşer bu arada. Sanırım amaçsız bir öğrenme serüveni yapıyosun.
Hocam bende anlamadım neden böyle bir şey yaptım. Hocam şu soruyu cevaplar mısınız? "C++'I ÖĞRENİRSEM C'Yİ YÜZDE KAÇ ÖĞRENMİŞ OLURUM?"

cs50.harvard.edu/x
cs50.harvard.edu/python

C için daha çok önerim CS50'dir. Dünyada CS50'den daha kalifiye bir kurs da yoktur teşekkürler.

Kurs videolu, sade bir İngilizceye sahip ve tüm videolarda İngilizce alt yazı var. YouTube oynatıcısını kullandıklarından dolayı da otomatik çeviri özelliği var. İngilizce alt yazı da gayet sade bir dille olduğu için otomatik çeviri neredeyse bire bir doğru çeviri yapıyor. Gerçi yazılımcı olacak birinin linke girip inceleyip bunları çözebilmesi gerekirdi ancak arada olur böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…