Somethinginthe_way Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Yıllardır bu anı bekliyorum, biri cevap vermezse meraktan öleceğim.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Gönüllerin fedaisi. Artı 1 Eksi Çözüm
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 7 Ekim 2023 #3 Somethinginthe_way dedi: Yıllardır bu anı bekliyorum, biri cevap vermezse meraktan öleceğim. Genişletmek için tıkla... Bende F harfinin fedaisi demek olduğunu biliyordum da G'nin g ile başlayan bir küfür olduğunu sanıyordum. Zamanında murat abinin lakabıydı zaten o küfür. Artı 1 Eksi
Somethinginthe_way dedi: Yıllardır bu anı bekliyorum, biri cevap vermezse meraktan öleceğim. Genişletmek için tıkla... Bende F harfinin fedaisi demek olduğunu biliyordum da G'nin g ile başlayan bir küfür olduğunu sanıyordum. Zamanında murat abinin lakabıydı zaten o küfür.