ChessKing146 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Flash belleğime bir yerden musallat bulaştı. Musallat exe silici indirdim fakat içinde hiç dosya kalmadı. Ne yapabilirim?
Flash belleğime bir yerden musallat bulaştı. Musallat exe silici indirdim fakat içinde hiç dosya kalmadı. Ne yapabilirim?
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 27 Nisan 2023 #2 ChessKing146 dedi: Flash belleğime bir yerden musallat bulaştı. Musallat exe silici indirdim fakat içinde hiç dosya kalmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri kurtarma yazılımını deneyin. Artı 0 Eksi
ChessKing146 dedi: Flash belleğime bir yerden musallat bulaştı. Musallat exe silici indirdim fakat içinde hiç dosya kalmadı. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir veri kurtarma yazılımını deneyin.
KS KS ChessKing146 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Herhangi bir veri kurtarma yazılımını deneyin. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz var mıdır Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Herhangi bir veri kurtarma yazılımını deneyin. Genişletmek için tıkla... önerebileceğiniz var mıdır
jumbum Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 773 Çözümler 2 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2023 #4 Silmedi gizledi. Attribute Changer – Easily change file and folder properties www.petges.lu Artı 0 Eksi