Musallat.exe kaldırıcı nasıl yapılır?

598256

Centipat
Merhaba dostlar, bir Musallat.exe silici yapmak istiyorum, bu sadece örnek ( Musallat.exe silicinin çıktığından haberim var) Visual stidio code veya Python olarak programlamak istiyorum (diğer kodlayıcılar da olur) sonra diğer zararlı yazılımların kaldırıcısını yapacağım Musallat.exe'nin dosyaları vb. autorun. İnf elimde var nasıl yapabilirim?

Zaman kaybı ve saçma yapmak istediğiniz şey. Programlama bilginiz varsa zararlı yazılımın nasıl çalışacağını bilip tersine etki yapabilen bir yazılım geliştirebilirsiniz.

Ek olarak Visual Studio bir gelişmiş metin düzenleyici, Python ise bir programlama dili. Önce neyin ne olduğunu öğrenin. Ondan sonra Musallat.exe kaldırıcı yaparsınız.

Zaman kaybı çünkü biliyorsunuzda zaten var olduğunu. Visual Studio programlama dili değil C++ ile karıştırdınız sanırım.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam musallat.exe kaldırma programını zaten musallat'ı yazan çocuk yazmıştı. Kaç yıl boyunca musallat.exe ye hiçbir şey yapılamadı yapabileceğinizi zannetmiyorum yapabilsenizde bu işte aşırı iyi olmanız lazım.

Yapılamamasının sebebi çalışma mantığının tam olarak anlaşılmaması, yani olay kod yazmak değil neye karşı yazacağını bilmek.

İnternet'ten sorunca her şey öğrenilebilir diye düşünmüş.

İnternet'ten sorunca her şey öğrenilebilir diye düşünmüş.

Öyle insanlara ve düşünenlere acırım ben kaldırıcımı yaptım size imkansız gelen şeyi yaptım. Ön yargıları kırmak gerek değil mi?

Olay milletin bilgisayardan anlamaması dostum tamamen şimdiki antivirüs'ler bile bir dosyanın adında crack yazıyorsa karantinaya alıyorlar sonra kod yazmayı biliyoruz diye ortalıkta geziyorlar ben kaldırıcımı yazdım yorumun için sağ ol.

Zaman kaybı çünkü biliyorsunuzda zaten var olduğunu. Visual Studio programlama dili değil C++ ile karıştırdınız sanırım.

Amaç kendimi geliştirmek sonra farklı virüslere geçerim.

Niye böyle bir şey yapmak istiyorsunuz. Kaldırma aracı zaten mevcut. Musallat.exe virüsü silme programı

Kendimi geliştirmek amacım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…