Ben 10. sınıf öğrencisi alperen. Okulumuzda bilgisayar dersi var ve hoca USB istiyor fakat çoğu bilgisayarda musallat.exe var ve benim bilgisayarımda da mevcut. USB'de ise çocukluk fotoğrafları falan var. Musallat.exe USB'ye bir zarar verir mi?
Ben 10. sınıf öğrencisi alperen. Okulumuzda bilgisayar dersi var ve hoca USB istiyor fakat çoğu bilgisayarda musallat.exe var ve benim bilgisayarımda da mevcut. USB'de ise çocukluk fotoğrafları falan var. Musallat.exe USB'ye bir zarar verir mi?
Nickname-virüs uyumluluğu
Şaka bi yana musallat.exe neymiş yav ilk defa duydum bizim zamanımızda yoktu böyle virüsler azizim, komik geldi nasıl bi virüs ismi bu
Biraz araştırma yaptım sorun yaşatabilecek bir virüs. Zarar verme ihtimali yüksektir usb belleğine.
Merhaba alperen farklı bir usb alırsan sorun çözülür anca ona bulaşır. Bir de musallat.exe'yi kaldırabiliyorsun sanırım onu uygulayıp kurtulsanız iyi olurdu
Nickname-virüs uyumluluğu
Şaka bir yana musallat.exe neymiş yav ilk defa duydum bizim zamanımızda yoktu böyle virüsler azizim, komik geldi nasıl bir virüs ismi bu
Biraz araştırma yaptım sorun yaşatabilecek bir virüs. Zarar verme ihtimali yüksektir USB belleğine.
Sanırım yeni tanıştınız PC ile eskiden bende merak etmiştim arkadaşın USB belleğinde vardı özel dosyalar diye dosya XP klasörü gibiydi aynı dedim bu XP'nin klasörü vüris kesin dedim ama tıkladım sonra basım beladan kurtulmadi 1 ay filan sonra silebildim.