Musallat.exe USB'ye zarar verir mi?

turkish66666

Femtopat
Daha fazla  
Ben 10. sınıf öğrencisi alperen. Okulumuzda bilgisayar dersi var ve hoca USB istiyor fakat çoğu bilgisayarda musallat.exe var ve benim bilgisayarımda da mevcut. USB'de ise çocukluk fotoğrafları falan var. Musallat.exe USB'ye bir zarar verir mi?

Musallat.exe gibi zararlı bir yazılımın USB sürücünüze zarar verme riski bulunmaktadır.
Denemeye bile gerek yok.

Selam 10.sınıf öğrencisi Alperen.Yeni flash bellek alabilirsin korkuyorsan.

Nickname-virüs uyumluluğu
Şaka bi yana musallat.exe neymiş yav ilk defa duydum bizim zamanımızda yoktu böyle virüsler azizim, komik geldi nasıl bi virüs ismi bu

Biraz araştırma yaptım sorun yaşatabilecek bir virüs. Zarar verme ihtimali yüksektir usb belleğine.

Merhaba alperen farklı bir usb alırsan sorun çözülür anca ona bulaşır. Bir de musallat.exe'yi kaldırabiliyorsun sanırım onu uygulayıp kurtulsanız iyi olurdu

Sanırım yeni tanıştınız PC ile eskiden bende merak etmiştim arkadaşın USB belleğinde vardı özel dosyalar diye dosya XP klasörü gibiydi aynı dedim bu XP'nin klasörü vüris kesin dedim ama tıkladım sonra basım beladan kurtulmadi 1 ay filan sonra silebildim.

Malwarebytes ile bir taramaya bakar musallat.exe'nin ömrü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…