die for you Picopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 303 Çözümler 1 Yer Holyvuud Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #21 Kaspersky'ı tekrar yüklediniz mi? Yüklemediyseniz bence tekrar yükleyin!.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 15 Ocak 2022 #22 Tarama yaparken işlemciye ve diske yük bindiği için yavaş çalışıyor olabilir. Bilgisayarı rahat bırakın, ön bellekler boşalsın, kendi kendine düzelecek. Bir şey bulamıyorsa yok demektir, başka bir şey yapmaya gerek yok.
Tarama yaparken işlemciye ve diske yük bindiği için yavaş çalışıyor olabilir. Bilgisayarı rahat bırakın, ön bellekler boşalsın, kendi kendine düzelecek. Bir şey bulamıyorsa yok demektir, başka bir şey yapmaya gerek yok.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.206 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2022 #23 Lickerr dedi: Musaalet exe silici gayet de virüsü silip hızlandırıyor. Kim demiş daha da yaydığını yahu? Genişletmek için tıkla... Mesajı yanlış bilgilendirme diye uyarı atmak yerine ironi işareti "(!)" koyulabilirdi.
Lickerr dedi: Musaalet exe silici gayet de virüsü silip hızlandırıyor. Kim demiş daha da yaydığını yahu? Genişletmek için tıkla... Mesajı yanlış bilgilendirme diye uyarı atmak yerine ironi işareti "(!)" koyulabilirdi.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #24 The Ruh hastasi dedi: Mesajı yanlış bilgilendirme diye uyarı atmak yerine ironi işareti "(!)" koyulabilirdi. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ceza yedim ama uğraşmadım bilr ironi olduğunu anlayamayacak kadar saflar. Attığım ifadeyi de mi görmediniz hadi.
The Ruh hastasi dedi: Mesajı yanlış bilgilendirme diye uyarı atmak yerine ironi işareti "(!)" koyulabilirdi. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ceza yedim ama uğraşmadım bilr ironi olduğunu anlayamayacak kadar saflar. Attığım ifadeyi de mi görmediniz hadi.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.206 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2022 #25 Lickerr dedi: Şaka gibi ceza yedim ama uğraşmadım bilr ironi olduğunu anlayamayacak kadar saflar. Attığım ifadeyi de mi görmediniz hadi. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamışlardır. Bizle bir nevi dalga geçiyorlar.
Lickerr dedi: Şaka gibi ceza yedim ama uğraşmadım bilr ironi olduğunu anlayamayacak kadar saflar. Attığım ifadeyi de mi görmediniz hadi. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamışlardır. Bizle bir nevi dalga geçiyorlar.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.840 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #26 Neden yükledin onu açıkla ilk önce ?