anon231 Kilopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 65 17 Nisan 2016 #11 Murat5038 dedi: Donduğunu niye başta söylemiyorsun? Donuyorsa yine yükleme imkanın var. Alternatif olarak imzamdan Kasoersky rescue indir bootable et tarama yap. Genişletmek için tıkla... "Bilgisayarımı açıyorum 1 2 dakikaya dönüyor çözümü var mı ? " demiş arkadaş burdan pcsini verimli kullanamadığını anlayabilirsiniz ayrıca aynı çözüm önerisini bende belirttim -.- Ayrıca imzandaki link hatalı. http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso linkini kullanabilirsin. Son düzenleme: 17 Nisan 2016
Murat5038 dedi: Donduğunu niye başta söylemiyorsun? Donuyorsa yine yükleme imkanın var. Alternatif olarak imzamdan Kasoersky rescue indir bootable et tarama yap. Genişletmek için tıkla... "Bilgisayarımı açıyorum 1 2 dakikaya dönüyor çözümü var mı ? " demiş arkadaş burdan pcsini verimli kullanamadığını anlayabilirsiniz ayrıca aynı çözüm önerisini bende belirttim -.- Ayrıca imzandaki link hatalı. http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso linkini kullanabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2016 #12 anon231 dedi: "Bilgisayarımı açıyorum 1/2 dakikaya dönüyor çözümü var mı ? " demiş arkadaş, buradan pc'sini verimli kullanamadığını anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O yazıdan pc'nin açılmadığı çıkarılmaz açıkca belirtmedikçe.
anon231 dedi: "Bilgisayarımı açıyorum 1/2 dakikaya dönüyor çözümü var mı ? " demiş arkadaş, buradan pc'sini verimli kullanamadığını anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O yazıdan pc'nin açılmadığı çıkarılmaz açıkca belirtmedikçe.
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2016 #13 Nasıl boot edebilirim ? Anlatabilir misiniz ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Nisan 2016 #14 How to record Kaspersky Rescue Disk 10 to a USB device and boot a computer from it
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 18 Nisan 2016 #15 Bence Avast'ın bedava sürümü var onu yükleyin derim...
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2016 #16 Arkadaşlar lütfen Avast yükleyin falan demeyin. @Murat5038 arkadaşımızın dediği gibi yöntemler ile gelmenizi arz ederim Başka çözüm yolu var mı ?
Arkadaşlar lütfen Avast yükleyin falan demeyin. @Murat5038 arkadaşımızın dediği gibi yöntemler ile gelmenizi arz ederim Başka çözüm yolu var mı ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Nisan 2016 #17 Çözemedin mi daha? Çok kolay ve basit bir zararlı bu nasıl yapamadın?
Gideon Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #18 Musallat.exe hala duruyor mu ?
bassholder Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2016 #19 Gideon dedi: Musallat.exe hala duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş çözdü sanırım. Çözmese yazardı buraya.
Gideon dedi: Musallat.exe hala duruyor mu ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş çözdü sanırım. Çözmese yazardı buraya.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 2 Mayıs 2016 #20 Basit bir zararlı sorunsalını nasıl çözemediniz merak ettim açıkçası ? Boot ederek tarama yapacaksınız. Sistem açılıncada aktif koruma sağlayan güvenilir bir antivirüs yazılımı kuracaksınız.
Basit bir zararlı sorunsalını nasıl çözemediniz merak ettim açıkçası ? Boot ederek tarama yapacaksınız. Sistem açılıncada aktif koruma sağlayan güvenilir bir antivirüs yazılımı kuracaksınız.